Цена: 62.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Attack 720 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 720 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Attack

 

Attack е продукт, чиято цел е да Ви осигури всички важни съставки, необходими за уголемяване на мускулния Ви обем. За целта се използват мощни ускорители на азотен оксид и други компоненти. Attack е изключително силен и ефективен и е способен да Ви помогне да постигнете такова напомпване при тренировка, каквото не сте и подозирали, че можете да получите.

За всеки фитнес маниак е важно да има стабилен прилив на енергия и сила. Attack осигурява и двете, посредством активните си съставки. Тази спортна хранителна добавка представлява една мултивекторна матрица от активни вещества. Attack съдържа следното:

·      Вещества, чрез които Attack може да уголеми клетките Ви: мултикреатинова векторна матрица (трикреатин малат; дикреатин малат; микронизиран креатин монохидрат марка MicronTec; креатин етилов естер; креатин оротат); таурин; таурин етилов естер; бетаин и глюкоциамин

·      Вещества, чрез които Attack е способен да Ви осигури ускорители на азотен оксид и увеличено напомпване: аргинин АКГ и цитрулин малат. Това е комбинирано в така наречените NO-BURST ускорители

·      Вещества, чрез които Attack следва да повиши Вашия инсулин: алфа-липоева киселина и 4-хидроксиизолевцин

·      Вещества, даващи възможност на Attack да стимулира Вашата енергия и да подобри възстановяването Ви след тренировка: цитрулин малат

 

Attack може да инжектира повече елементи директно във Вашите клетки, в сравнение с други подобни продукти. Този ефект се постига чрез комбинацията не само на вещества, наблягащи на абсорбацията, но и на една силна смес от качествени и много мощни инсулинови имитатори. Към тях се присъединяват уникалните ускорители на азотен оксид, които Attack притежава. В резултат можете да получите един изключително подсилен и подобрен кръвен поток, който спомага за едно невероятно напомпване.

Attack е способен да Ви достави допълнително количество енергия за Вашата тренировка и същевременно да възстанови АТФ нивата и фосфокреатина в тялото Ви след нея. Освен това този продукт се бори с амоняка и млечната киселина, като играе ролята на техен буфер. Уникалната формула на Attack е лишена от захар и калории. Така тя не следва да повлияе негативно на Вашето здраве. В нея обаче има мощно количество креатин, чрез който Attack допълнително стимулира съдържанието на АТФ и го поддържа в норма. Наличието на глюкоциамин подсилва многократно ефекта от креатиновата матрица в продукта.

Тази спортна добавка има възможност да подпомогне и Вашия метаболизъм. Също така Attack е в състояние да Ви осигури надеждна мускулна контракция, както и помощ при възстановяване на вредите по мускулната Ви тъкан в резултат на интензивна тренировка. Преди тренировка тази добавка Ви осигурява прилив на енергия. Приета след това Attack възобновява енергийните Ви нива. По този начин следва да се получи ефект на подобряване на цялостната работа на Вашето тяло. Не е за подминаване и способността на този артикул да повлияе над Вашия инсулин и да го повиши. Attack е наистина продуктът, който може да Ви помогне да постигнете всичко това. 

Употреба: 1 доза преди тренировка

Разфасовка: 720 гр / 72 дози

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър