Цена: 22.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec BCAA 6400 125 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 125 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition BCAA 6400

Аминокиселините са сред най-важните вещества за всеки активен спортист, атлет и бодибилдър. Научните изследвания отдавна са определили една група от тях, за която се твърди, че съдържа възможно най-необходимите и полезните им представители. Това са BCAA аминокиселините. Тяхната мощ е съчетана в BCAA 6400 – добавка от последно поколение с незаменимо качество и много възможности.

Активното съдържание на този продукт представлява верижно-разклонени аминокиселини. Характерно за тях е, че тялото Ви не може да ги произведе само и трябва да ги набави по друг начин. Възможно е това да стане с храна, но най-сигурно е чрез качествена спортна добавка, каквато е BCAA 6400. По този начин можете да сте сигурни, че сте дали на организма Ви една уникална формула, която да Ви подпомогне по време на тренировка.

BCAA 6400 е комбинация от левцин, изолевцин и валин. Първата от тези аминокиселини в естествен вид се среща в някои ядки, кафяв ориз и различни пълнозърнести хлебни продукти. Изследванията показват, че левцинът в BCAA 6400 неслучайно е част от формулата на продукта. Тази аминокиселина е четвъртата с най-голямо съдържание във Вашия организъм. Освен това чрез нея BCAA 6400 е способен да стимулира директно синтеза на мускулен протеин. Така този продукт може да Ви осигури високо количество от левцин и Вие да получите мощно анаболно състояние. Освен това чрез тази съставка BCAA 6400 трябва да подпомогне възстановяването и да предпази мускулната Ви тъкан от разпад. Също така продуктът би могъл да е важна част от Вашата диета и да съдейства и на скелетната Ви тъкан.

Изолевцинът е другата мощна аминокиселина в тази уникална спортна добавка. Чрез нея BCAA 6400 може да Ви осигури по-голяма издръжливост на различно натоварване и същевременно се подсилва възможността за подпомагане на възстановителния процес. Друга важна способност, която този продукт получава, заради наличието на изолевцин се състои в увеличаване на енергията Ви докато тренирате. Това главно става в мускулната Ви тъкан.

BCAA 6400 съдържа и валин, чиято роля се състои в осигуряване на един мощен стимулиращ ефект за Вашето тяло. Това означава, че продукта следва да подобри Вашия метаболизъм, конкретно в мускулите Ви. BCAA 6400 освен това, благодарение на валина в него, може да Ви осигури изключително стабилен хранителен баланс. Употребена в комбинация с предните две аминокиселини, тази съставка подсилва невероятно много възможността на продукта да Ви осигури по-добро и по-бързо възстановяване след тренировка. 

Употреба: 4 таблетки преди и след тренировка

Разфасовка: 125 таблетки

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър