Цена: 79.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec BCAA Xpress 700 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 700 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition BCAA Xpress

BCAA Xpress е мощен продукт от последно поколение. Неговата формула е произведена по възможно най-високотехнологичния начин, а качеството му е наистина несравнимо. Целта на BCAA Xpress е да Ви осигури с едни изключително важни съставки, а именно аминокиселини. Но тук не говорим за кои да е от тях, а за възможно най-нужните на Вашето тяло по време на тренировка. Това са BCAA аминокиселините левцин, изолевцин и валин.

Какво представляват те?

Това са верижно-разклонени аминокиселини, за които се твърди със сигурност, че не могат да бъдат синтезирани от човешкото тяло. Същевременно тези вещества са много съществени. При голямо натоварване по време на тренировка се създава стрес за тялото Ви. Той е способен да предизвика използването BCAA аминокиселините от Вашите мускули. Такъв ефект се постига и при липса на оптимално хранене. Поради тази причина е важно в тялото Ви да има достатъчно количество от тези аминокиселини. Точно тук се намесва съвременната формула на BCAA Xpress, която по един наистина експресен начин снабдява Вашия организъм с достатъчно съдържание на BCAA.

Този продукт е с мощно действие, което има за цел да подобри Вашия анаболизъм и същевременно да предпази мускулните Ви влакна от разграждане при голямо натоварване. BCAA Xpress получава това качество от левцина в него. Благодарение на тази аминокиселина Вашите мускулна и скелетна тъкан следва да бъдат подсилени и заздравени по много ефикасен начин. BCAA Xpress е в състояние да подпомогне изключително много процесът на регенерация след интензивна тренировка, именно заради комбинацията от BCAA аминокиселините в него.

Какво още може да Ви осигури тази спортна хранителна добавка?

Енергия! BCAA Xpress увеличава и поддържа Вашите енергийни нива и така стимулира Вашата ефективна тренировка. Това е благодарение на наличието на втория представител на BCAA групата – изолевцин. BCAA Xpress следва да увеличи енергийния прилив предимно в мускулите Ви.

Но ползите от употребата на тази спортна хранителна добавка не спират дотук. Важен фактор при тренировка е да имате невероятно добър хранителен баланс на тялото Ви. Така можете да постигнете много по-големи резултати. BCAA Xpress е в състояние да Ви осигури това, благодарение на последния член на семейството на BCAA – валин. Но тази аминокиселина предоставя и друга възможност на продукта. Чрез нея BCAA Xpress може да Ви помогне да получите един наистина много добър мускулен метаболизъм.

Употреба: една доза преди и след тренировка

Разфасовка: 700 гр

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър