Цена: 20.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Bromelain 90 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition SE Bromelain

Bromelain съдържа едноименната съставка. В естествен вид тя се намира в ананаса. Това е мощен ензим, който подпомага по един изключително добър начин Вашето храносмилане. Но възможностите на Bromelain не се изчерпват само с това. Важен момент при действието му е подобряването на протеиновото усвояване. Това е особено полезно, когато са приети по-големи количества от последното вещество.

Bromelain по този начин помага на тялото Ви да използва протеините и да извлече от тях всички важни аминокиселини. Както е известно тези елементи играят ролята на строителни блокове на Вашата мускулатура. Вече е възможно да получите по-качественото им усвояване и следователно всички ползи, които те носят на Вас и Вашето тяло.

Bromelain използва своята активна съставка и за още една много важна цел. Чрез формулата си този продукт може да помогне на тялото Ви като му окаже подкрепа чрез противовъзпалителни ефекти. Тоест Bromelain би могъл да Ви асистира при намаляването на различните неприятни мускулни и ставни болки. Това е много важно, особено за активните спортисти.

Bromelain освен това е ефикасен и при подуване. Интензивните тренировки или прекомерното физическо натоварване в ежедневието Ви могат да предизвикат тези нежелани последици, но вече имате верен помощник в преодоляването им. Bromelain също така може да е от полза и при наранявания, които не са от спортно естество.

Този съвременен продукт действа като агент, който има невероятната способност да попречи на кръвта Ви да се разреди. Bromelain по този начин би могъл да предотврати и появата на тромбоцити, като повлияе над процеса на съсирване. Според някои учени този продукт може да се използва и като обезболяващо средство, като ефективността му може да е голяма след претърпяна операция. 

Употреба: По 1 таблетка с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър