Цена: 22.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Caffeine 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Caffeine

 

Caffeine съдържа в себе си кофеин. Така този невероятен продукт следва да Ви осигури ефекти, които при други обстоятелства бихте очаквали от кафето. Сигурно вече сте си задали въпроса: „Защо трябва да приемам спортна хранителна добавка, която може да ми осигури същото, каквото и любимата ми гореща напитка?” Отговорът е много лесен – Caffeine е с уникална формула, която Ви осигурява само най-полезните свойства на кофеина. Кафето, от своя страна, съдържа в себе си над сто различни химикали. Някои от тях възпират истинската мощ на кофеина, а според различни изследвания биха могли и да имат нездравословен ефект. Ето защо е създаден Caffeine – за да Ви осигури реалната мощ на тази съставка, без риск за Вашето здраве!

Какво се случва, когато приемате кофеин в чист вид?

Положителните ефекти от това са много. Тъй като Caffeine съдържа именно това вещество, то той следва да увеличи драстично Вашите възможности във фитнес залата. Друга полза от приема на основната съставка в чист вид е ограничаване на болките във Вашите мускули, както и драстично редуциране на мускулната треска. Caffeine освен това би могъл да стимулира работата на централната Ви нервна система.

Също така чистият кофеин в тази мощна спортна добавка може да подпомогне вегетативните центрове на Вашата дихателна система. Caffeine е в състояние да стимулира и Вашия ангиоедем, както и блуждаещия Ви нерв. Но ползите от употребата на този изключително силен продукт не спират дотук! Caffeine би трябвало да Ви осигури и един неповторим термогенен ефект. По този начин продуктът започва безмилостна борба с излишните мазнини и ги изгаря. Това се дължи на увеличения метаболизъм, който Caffeine е в състояние да Ви предложи.

Но този продукт може и още! Caffeine използва силата на чистия кофеин в себе си и така би следвало да стимулира работата на Вашия мозък. Това означава, че умората няма да пречи повече на Вашата мисловна дейност. Caffeine може да увеличи ефективността на мозъка и да Ви предостави нужната енергия, от която се нуждаете не само във фитнес залата, но и през цялото Ви ежедневие.

Тази спортна добавка е в състояние да подпомогне и работата на Вашето сърце. Caffeine също така е с благоприятно влияние над стомаха Ви и Вашата диуреза. Чистият кофеин в тази добавка действа мигновено, след като веднъж е попаднал във Вашия организъм. Така може да се очаква да предизвика свиване на кръвоносните съдове на мозъка Ви и да повиши Вашата сетивна чувствителност. Това само по себе си означава, че освен всичко вече споменато, Caffeine може да подпомогне настроението Ви и цялостната Ви физическа работоспособност. 

Употреба: 1-2 капсули преди физическа активност

Разфасовка: 100 капсули

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър