Цена: 46.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Carni Complex 60 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Carni Complex

Carni Complex е продукт, който се състои от л-карнитин. Така тази спортна хранителна добавка има възможност да действа подобно на аминокиселина. Това, което прави Carni Complex един наистина безценен продукт е способността му да се бори ожесточено с излишните мазнини, респективно килограми. Същевременно тази добавка играе и ключова роля в производството на енергия за тялото Ви.

Принципът на работа на Carni Complex е следният: Първо този продукт би могъл да съдейства за прихващането на мазнините и транспортирането им през Вашата клетъчна мембрана. След това уникалната формула на тази добавка следва да спомогне за изгарянето им във Вашите митохондрии. Там те се трансформират в енергия, от която Вашето тяло се нуждае, особено при тежко физическо натоварване.

Така Carni Complex има възможност да премахне всички излишни мазнини от Вашето тяло по един безвреден за здравето Ви начин. Същевременно този мощен продукт е в състояние да Ви осигури нужните енергийни нива, за да можете да тренирате по-ефективно и по-усърдно. Важен момент при действието на Carni Complex е свързан с останалите отпадни продукти при процеса на изгаряне на мазнините. Невероятната сила на този продукт е достатъчно голяма, за да съдейства на тялото Ви при изхвърлянето им.

Carni Complex е претърпял редица тестове, изследвания и анализи. Учените са убедени, че активната съставка на продукта повишава и естественото ниво на тестостерон. Също така Carni Complex е с възможен положителен ефект над Вашия сърдечно-съдов метаболизъм и същевременно може да подкрепи тренировъчната Ви издръжливост и да редуцира времето нужно за възстановяване.

Тази спортна хранителна добавка има и още една потенциална полза за Вашия организъм. Благодарение на карнитина, Carni Complex е в състояние да намали значително нивата на кортизол в тялото Ви. Така получавате реална възможност да ограничите стреса и катаболизма на мускулите Ви. Carni Complex е с наблюдавано стимулиращо и увеличаващо действие и над нивата на ацетилхолин в мозъка Ви. Същевременно уникалната формула на продукта следва да спомогне и за функционирането на важния невротрансмитер допамин. 

Употреба: 1-2 капсули преди тренировка

Разфасовка: 60 капсули

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър