Цена: 25.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Carni-X 60 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Carni-X

Carni-X е един невероятно силен продукт. Тази спортна хранителна добавка е способна да се пребори по възможно най-ефикасния начин с всички излишни мазнини и килограми. Разчита на силата на своята основна съставка, която е 100% чист л-карнитин под формата на л-карнитин л-тартарат.  По този начин продуктът е наистина ефективен и най-вече безвреден за Вашето здраве.

Carni-X може да изиграе изключително важна роля в подкрепа на Вашите усилия за едно по-стегнато и по-красиво тяло. Излишните мазнини и килограми са нещо наистина неприятно. Но вече имате възможност да изберете един достоен помощник против тях. Carni-X прихваща мазнините и ги пренася през клетъчната мембрана. От там насетне започва процес на изгаряне. В следствие на него се отделя енергия и така Carni-X поддържа Вашите енергийни нива.

При изгарянето на мазнините остават отпадни продукти. Мощната формула на Carni-X е способна да се погрижи и за тях. Това означава, че тази спортна добавка подпомага изхвърлянето им от Вашия организъм. Carni-X постига своя мощен ефект, като стимулира и увеличава метаболизма Ви. Най-вече можем да говорим за подобряване на кардиоваскуларния метаболизъм.

Carni-X освен това има възможност да стимулира работата на Вашия мозък, като по този начин Вие можете да получите по-добра концентрация и когнитивна функционалност. Същевременно продуктът би могъл да окаже благоприятно влияние над Вашата памет. Активните спортисти могат да се доверят на Carni-X при увеличаване на силата им, което става вследствие на увеличената енергия.

Тази спортна хранителна добавка би могла да Ви направи много по-издръжливи. Не е за подминаване възможността на Carni-X да подкрепи мускулните Ви влакна и да ги предпази от разпад, поради прекомерно натоварване. Ето колко мощен може да е този невероятен продукт. С Carni-X бихте могли да се справите с излишните мазнини веднъж и завинаги и същевременно да постигнете много по-големи резултати във фитнес залата. 

Употреба: 1-2 капсули преди физическо натоварване

Разфасовка: 60 капсули

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър