Цена: 65.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Carni-X liquid 2000
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Carni-X Liquid 2000

Представяме Ви течната версия на Carni-X. Това е мощният продукт Carni-X Liquid 2000. Благодарение на него Вие можете да се преборите изключително ефективно с всички нежелани мазнини и килограми. Силата на този продукт се крие в основните му съставки, а те са:

·      Л-карнитин

·      Витамин C

Първата от тях е с научно-доказано действие против мазнините. Благодарение на нея Carni-X Liquid 2000 следва да транспортира мастните клетки до митохондриите. Пътят минава през клетъчната Ви мембрана. След това Carni-X Liquid 2000 подпомага изгарянето им. В резултат на това този изключително мощен продукт увеличава енергийните Ви нива, защото при гореспоменатия процес се отделя винаги голямо количество енергия.

Carni-X Liquid 2000 продължава своето действие, като асистира организма Ви при изчистването му от всички отпадни продукти, които са се получили вследствие на изгарянето на мазнините. Мощната формула на тази спортна добавка би могла да подпомогне сърдечно-съдовия Ви метаболизъм и така да окаже благоприятно влияние над редица други процеси.

Например един от тях е мисловния Ви процес. Благодарение на л-карнитин Carni-X Liquid 2000 може да Ви помогне да станете много по-концентрирани и да получите много по-силна и дълготрайна памет. Освен това тази добавка е в състояние да стимулира и когнитивната Ви функция. Според учените преспокойно може да се заяви, че така Carni-X Liquid 2000 подпомага цялостната работа на Вашия мозък.

Създадена като течност, тази добавка се приема светкавично бързо от Вашия организъм. Това означава, че действието ѝ би могло да стартира мигновено. Carni-X Liquid 2000 има и друга полза за тялото Ви, освен че го освобождава от излишните мазнини. Този продукт би могъл да предпази мускулните Ви влакна. Тоест Carni-X Liquid 2000 има и силно анти-катаболно действие. Освен това този незаменим продукт е с наблюдавано силно положително действие над Вашата тренировъчна издръжливост.

Тази формула е подсилена от наличието на втората активна съставка в нея – витамин C. Благодарение на него Carni-X Liquid 2000 придобива способност да подсили имунната Ви система и най-вече да Ви асистира в производството на колаген. Сами виждате, какво можете да очаквате от тази съвременна спортна добавка. Изберете Carni-X Liquid 2000 още сега! 

Употреба: 1 ампула 30 минути преди физическо натоварване

Разфасовка: 20 ампули по 20 мл.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър