Цена: 33.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Citrulline Malate 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Citrulline Malate

Citrulline Malate е висококачествен продукт, който съдържа в себе си важната съставка цитрулин малат. По този начин той може да подпомогне действието на Вашите мускули и така да стимулира тяхната работоспособност. Нещо, което е важно по време на интензивна тренировка. Citrulline Malate използва използва чисти суровини и е създаден с грижа за потребителите.

Важен фактор по време на тренировка е наличието на енергия. Един от много добрите начини да я получите е по аеробен път. Именно това е, което Citrulline Malate Ви позволява да постигнете. Вашето тяло следва да бъде енергизирано и така да увеличите ефективността от упражненията, които правите. Друг важен момент при действието на Citrulline Malate е подтискането на умората. Така мигът на нейното настъпване следва да бъде отдалечен във времето.

Мускулната треска е неприятно изживяване. Има различни начини тя да бъде овладяна, но най-сигурно е това да стане чрез редуциране на количеството млечна киселина. Citrulline Malate действа точно по този начин като свежда нейното натрупване във Вашите мускулни влакна до абсолютния минимум. Освен това силата на този продукт е достатъчно голяма, за да се справи с отпадъчните амонячни продукти, които са останали в тялото Ви.

Citrulline Malate действа и като стимулатор на процеса на възстановяване след тежка тренировка. Това се постига чрез намаляване на мускулната треска. Така Вие бихте могли да започнете нова тренировъчна сесия със свежи сили. Действието на Citrulline Malate е подкрепено от креатин фосфата в мускулите Ви и ресинтезирането на АТФ. Последното означава, че енергията в тялото Ви може да бъде възобновена и така се достига до стабилизацията ѝ.

Приемате добавка, която съдържа аргинин? Това е чудесно, защото тази аминокиселина е наистина много полезна. Но действието ѝ би могло да бъде подсилено и увеличено, за по-голяма ефективност от нейната употреба. Именно тук се намесва Citrulline Malate. Така стойностите на аргинин в тялото Ви следва да бъдат увеличени и действието на тази аминокиселина става много по-ефективно в сравнение със самостоятелното ѝ приемане. Това се дължи на точната дозировка от цитрулин малат, която Citrulline Malate е в състояние да Ви осигури.

Употреба: Kато хранителна добавка, приемайте 3 капсули един или два пъти дневно. В тренировъчните дни, приемайте 1 доза преди тренировка.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър