Цена: 47.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Collagen Liquid 1000 мл
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Collagen Liquid

Колагенът като вещество е здрав влакнест протеин, който представлява важна съставна част на Вашите кости, хрущяли, сухожилия, връзки и други съединителни тъкани в организма Ви. Например такива са Вашата кожа, нокти, зъби и коса. Това вещество трябва да бъде възстановявано и поддържано. Поради тази причина е създадена мощната спортна добавка Collagen Liquid, която има възможност да се справи перфектно с тази задача.

Този продукт има и други функции. Една от тях е възможността на Collagen Liquid да подпомогне нарастването и натрупването на мускулна маса. Също така не е за подценяване способността му да действа като мощен антикатаболик. Последното се постига, благодарение на възможността на Collagen Liquid да предотврати натрупването на мазнини в тялото Ви.

Съставките на този уникален продукт са следните:

·      Важни аминокиселини: BCAA (валин, изолевцин и левцин); лизин; метионин; треонин; фенилаланин; аргинин; хистидин; тирозин; пролин; аланин; глутаминова киселина; аспарагинова киселина; серин; глицин; хидрокси-лизин; хидрокси-пролин

·      Витамин B6

Collagen Liquid използва своето съдържание, за да Ви достави изключително големи ползи. Благодарение на аминокиселинния му състав, този невероятен продукт стимулира и регенерацията на мускулите Ви след тежка тренировка. Също така Collagen Liquid има възможност и:

·      да подсили скелетната и мускулната Ви тъкани

·      подпомогне енергийните Ви нива, както и хранителния баланс на тялото Ви

·      засили подхранването на мускулите Ви с важни хранителни вещества и кислород, както и по-голямо количество азотен оксид

·      възобнови глутаминовите Ви нива

·      повиши Вашата издръжливост и други

Конкретната цел на Collagen Liquid обаче е свързана с производството на колаген в организма Ви. Това вещество освен вече посоченото е важно и в случай на артрит. Благодарение на него Вие бихте могли и да подобрите съня си. По този начин Collagen Liquid би следвало да Ви помогне да подкрепите цялостното си здраве и тонус. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър