Цена: 39.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Crea-Bomb 660 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 660 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Crea-Bomb

Има различни мнения, относно това кой креатин е най-добрият в момента. Тези спорове като цяло са напълно безсмислени, защото изследванията показват точно и ясно, че всеки вид е много важен. Затова не губете ценно време и просто изберете всички от тях в една съвкупност. Представяме Ви един продукт от последно поколение, който е напълно пригоден да се справи с тази тежка задача. Това е CreaBomb.

Уникалната му формула е в състояние да Ви предложи така наречените двойно действащи креатини. На практика Crea-Bomb съдържа креатинови съединения, които са свързани химически с други вещества и по този начин Вие можете да получите по-големи ползи, заради увеличената функционалност на самия продукт. Наличието на точно такива съединения позволяват на този артикул да увеличи ергогенния ефект.

Активните съставки, които изграждат Crea-Bomb са следните:

·      Мулти-векторна креатинова матрица, която съдържа: три- и ди-креатин малат; микронизиран креатин монохидрат; креатин етил естер; креатин оротат; креатин глюконат

·      Таурин

Благодарение на тях Crea-Bomb следва да бомбардира Вашите мускули с най-важните креатини. Така можете да увеличите многократно мускулната Ви маса, силата Ви и издръжливостта Ви. Едно пакетче от Crea-Bomb е в състояние да Ви достави най-точната и необходима доза, от която Вашето тяло се нуждае. По този начин Вие приемате невероятно качествени съставки, при осигурено максимално удобство.

По-важното е, че Crea-Bomb е лишен от каквито и да е калории и захар. Това подсилва ефекта на продукта и същевременно е сигурен знак, че действието му ще е безвредно и напълно ефикасно за Вас. Супер матрицата на Crea-Bomb е подкрепена от таурин. Така този мощен продукт би могъл да Ви помогне и за:

·      Регулиране на осмотичното налягане

·      По-добра клетъчна активност

·      Подкрепа за Вашето сърце

·      Стимулиране на анти-тромбоцитна дейност

·      Подобряване на имунната Ви система

·      По-голям обем и по-добро усвояване на другите съставки на Crea-Bomb.

Употреба: Начин на употреба : Взимат се по 5 грама креатин (1 / 2 пакетче Crea-BOMB) на всеки 15 кг телесно тегло. Разпределете тези 5 грамови дози за през целия ден и ги пийте преди употреба на въглехидрати. След началната фаза на насищане за 5-7 дни, започнете да приемате 5-10 грама креатин дневно за поддръжка в зависимост от телесното тегло. Подготвяйте всяка доза от 5 грама в 400 мл вода!

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър