Цена: 31.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Creabose 300 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Creabose

Creabose е мощна съвкупност от две активни съставки. Това е небезивестният креатин монохидрат и рибоза. Така този продукт съществува с явната цел да окаже ясно изразен ефект над Вашия клетъчен обем, който се изразява в увеличаването му. Creabose също така е важен за производството на клетъчна енергия. Комбинацията от двете активни съставки на продукта, обаче е в състояние да Ви осигури един изключително мощен синергизъм, който следва да засили крайния резултат многократно.

Creabose е определен като свръх-силен бустер за клетъчна енергия. Така Вашето тяло би могло да получи нужното, за да тренирате още по-добре и по-ефективно. Не е за подценяване важното действие на Creabose, свързано с увеличаване на Вашата сила. Чрез приема на този продукт Вие бихте могли да поставите нови цели и да се натоварите много повече. Увеличеният мускулен обем, който можете да постигнете с този продукт е наистина невероятен.

Наличието на двете съставки в Creabose означава, че Вашето тяло може да получи помощ от два различни, но не изцяло независими източника. Креатин монохидратът в продукта се грижи за Вашата сила и мускулна маса. Това е един най-добрите креатинови източници в света на спортните добавки. Наличието на рибоза в Creabose увеличава ефекта от използването му.

Защо точно тази съставка?

Защото тя е преминала редица тестове и изследвания и учените са доказали, че има възможност да подсили мнокогратно работата на креатин монохидрата. Това се постига чрез предотвратяването на процеса на разграждане на АТФ в тялото Ви. Както е известно това вещество е така нареченото клетъчно гориво или енергийна молекула. Creabose следва да Ви подсигури поддържане на неговото количество, което означава постоянен приток на енергия, която Ви е нужна за една стабилна тренировка.

Поради тази причина Creabose е продуктът, който може да осигури мощен ефект над мускулната Ви маса, като Ви позволи да изградите максимално чиста такава. Също така това е една невероятна и уникална комбинация от анаболни съставки, която следва да Ви предостави и силно увеличение на силата Ви. Creabose може всичко това! 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър