Цена: 26.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Creatim 350 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 350 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Creatim

Известно е, че има една активна съставка, която е в състояние да окаже изключително положителен ефект над Вашата мускулна маса. Това е креатинът. Характерно за него е, че има различни разновидности и всяка от тях е невероятно мощна. Една от най-добрите форми на креатин е три креатин малатът. Именно той е в основата на продукта от последно поколение Creatim.

Това, което има в този артикул е едно химично съединение, което представлява три креатинови молекули, свързани с една молекула ябълчена киселина. Практически може да се заяви, че Creatim съдържа един дизайнерски получен креатин. Така ползите от тази съставка нарастват многократно и можете да постигнете резултати, за които преди не сте можели и да мечтаете.

Creatim Ви осигурява една формула, имаща възможност да подпомогне енергийното снабдяване на Вашето тяло. Главно тази способност се дължи на ябълчената киселина в три креатин малатът. Тя е една междинна субстанция и е част от цикъла на Кребс. Благодарение на нейното наличие Creatim получава невероятна сила, която може да Ви осигури увеличение на работата на АТФ системата.

Това означава, че следва да получите по-голям приток на енергия, а от там да последват и редица други ползи. Тоест Creatim може да Ви осигури:

·      Повече сила

·      По-голяма и по-чиста мускулна маса

·      По-мощен капацитет за възстановяване на тялото Ви

Има и още една причина активната съставка на този продукт да е именно три креатин малат. Тя се състои във възможността на това съединение да се разтваря по-лесно и по-ефективно във вода. Така на практика Creatim надминава драстично конкуренцията, чиито продукти в масовия случай използват обикновен креатин монохидрат. По-голямата разтворимост на този креатинов комплекс означава възможно по-малка вероятност да изпитате стомашни болки при приема му. Всъщност супер ефективната формула на Creatim би трябвало да премахне изцяло риска от това. Друга полза от използването на точно тази активна съставка може да бъде открита в подобрената био-разполагаемост, която можете да получите. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър