Цена: 10.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Creatine 100 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Creatine

Creatine е много мощен продукт, който има за цел да стимулира мускулната Ви маса. За всеки атлет е необходимо да получава спортни добавки, които му осигуряват креатин. Creatine е точно такава, но тя се различава от редица други продукти по своята формула. Освен това този артикул е под формата на капсули, които са създадени специално, за да Ви улеснят при приема им.

Още от 90-те години на 20-ти век е установено, че стероидните продукти биха могли да причинят нездравословни странични ефекти на човешкото тяло. Засилила се е нуждата да бъде открито вещество, което да действа подобно на стероид, но същевременно да е полезно за потребителите. Тогава започва масовото използване на креатина, като съставка на редица спортни артикули. В днешно време, благодарение на научните постижения е създаден Creatine, който съчетава само най-полезните свойства на тази съставка.

В този продукт има чист креатин монохидрат. Това е една от най-известните креатинови форми, които науката познава и използва. Creatine следва да запълни креатиновите басейни във Вашите мускулни влакна. По този начин продуктът би могъл да Ви осигури множество фосфатни групи, които имат за цел да регенерират използването на АТФ. Това всъщност означава, че Creatine е в състояние да възстанови Вашите енергийни нива и по този начин да Ви осигури енергията, нужна за една много мощна тренировка.

Този продукт има и друго предназначение. Благодарение на Creatine Вие бихте могли да подкрепите мускулните Ви контракции. Това е много важно при увеличаването на мускулната Ви маса. Освен това Creatine има възможност да Ви осигури по-голям клетъчен обем. Това от своя страна спомага за увеличаването на синтеза на мускулен протеин във Вашето тяло.

Creatine подпомага наличието на свободен креатин и креатин фосфат във Вашите мускули. Именно то е в основата на качествения мускулен растеж, който бихте могли да си осигурите, ако закупите този мощен продукт. Увеличете Вашата сила още сега! Creatine е артикулът, който може да Ви помогне да направите това. Така Вашите спортни постижения следва да бъдат увеличени многократно!

Употреба: 5 гр. преди и след тренировка

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър