Цена: 41.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Creatine 100% Pure 1000 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 кг.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Creatine 100% Pure

Отдавна редица спортни добавки наблягат на мощта на креатин монохидрата, за да бъдат възможно по-ефективни. Това не е случайно. Идеята на тази съставка е да предотврати използването на стероиди, а същевременно да Ви осигури подобни резултати. Поради тази причина Ви предлагаме един мощен продукт, произведен по възможно най-високотехнологичния начин в днешно време. Това е Creatine 100% Pure.

Незаменината формула на продукта  е в състояние да Ви осигури важни креатинови молекули. Така Creatine 100% Pure би могъл да Ви снабди с мощен прилив на енергия, от която се нуждаете, за да тренирате много по-интензивно и ефикасно. Принципът на действие на продукта се състои в поддържане на фосфокреатиновите нива. Така на практика може да се достигне до възстановяване на  количеството на АТФ във Вашите мускули.

Практиката показва, че при първоначалният прием на подобна добавка е много желателно да принудите Вашите мускулни клетки да складират по-големи количества от креатин в себе си. Този процес е известен като зареждаща фаза. Можете да се доверите на Creatine 100% Pure да Ви осигури тези големи количества, а в последствие, когато навлезете в поддържащия период, този продукт би могъл да подкрепи вече натрупаното в мускулите Ви, чрез прием на по-малки дози.

По-голямо количество креатин означава повече енергия при мускулните контракции. Можете да получите този ефект чрез употребата на Creatine 100% Pure. Освен това този продукт е в състояние да уголеми обема на Вашите клетки в частност мускулните. Така се предизвиква един невероятно ускорен протеинов синтез. Creatine 100% Pure е добавката, която може да Ви осигури и още ефективни ползи.

Една от тях е свързана с драстичното увеличаване на Вашата мускулна маса. Creatine 100% Pure постига това, именно заради наличието на креатин монохидрат в него. Тази съставка увеличава количеството креатин във Вашите мускули и по този начин в тях следва да има достатъчно свободен креатин и негов фосфат. Така, благодарение на силата на Creatine 100% Pure Вие бихте могли да постигнете не само повече сила и енергия, но и доста по-добри спортни постижения и много добър зравословен ефект за Вашето тяло. 

Употреба: Зареждаща фаза (1-ва седмица): Осигурете по една доза (1 чаена лъжичка) креатин за всеки 15 килограма телесно тегло.

Поддържаща фаза (след 1-та седмица): Приемайте по 1 доза креатин за всеки 30 килограма телесно тегло. Приемайте креатина след тренировка и преди хранене, заедно с прости въглехидрати.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър