Цена: 26.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Creatine Pyruvate 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Creatine Pyruvate

Creatine Pyruvate е съставен от комбинацията между креатин монохидрат и пирогроздена киселина. Първата от тези съставки е изключително известна в света на спортните добавки. Характерно за нея е, че тя може да Ви помогне да увеличите многократно Вашите спортни и атлетични постижения. Пирогроздената киселина в Creatine Pyruvate подсилва тази възможност.

И двете съставки могат да бъдат произведено натурално от Вашето тяло. Въпреки тази възможност количествата от тях спадат, а за активно трениращите личности е от голяма важност да не се допуска това. Поради тази причина Creatine Pyruvate би могъл да е от изключителна помощ. Вашите мускули се нуждаят от тези две съставки. Благодарение на приема им те могат да станат по-големи, а от там да се достигне до увеличаване на Вашата сила и издръжливост.

Формулата на Creatine Pyruvate е невероятно мощна. Изследванията показват, че комбинацията от двете вещества е поне 5 пъти по-ефективна в сравнение с всяка от тях по отделно. Причината за тази невероятна сила може да се търси в увеличаването на креатиновото абсорбиране от Вашето тяло. Това е изключителен ефект.

Creatine Pyruvate е в състояние да достави енергия на тялото Ви по време на тренировка. Също така този продукт може да бъде използван за намаляване на телесните Ви мазнини и оптимизиране на енергийните Ви нива. Creatine Pyruvate повлиява и на тренировъчната Ви издръжливост. Изследванията показват, че този продукт следва да поддържа протеиновите нива в клетката, като същевременно редуцира мазнините. Така се достига до увеличаване на чистата мускулна маса на Вашето тяло.

Подкрепете АТФ нивата в организма Ви. Изберете Creatine Pyruvate и можете да си осигурите нужното клетъчно гориво в едни здравословни норми. Тренирайте по-усърдно и по-ефективно. Резултатите от Creatine Pyruvate са наистина невероятни. Можете да получите чиста мускулна маса и сила, както и редица други здравословни ефекти, благодарение на уникалната комбинация от креатин монохидрат и пирогроздена киселина. Creatine Pyruvate е под формата на капсули, чиято структура е изключително удобна за прием. 

Креатин Пируват на SCITEC NUTRITION предлага 700мг активни съствки в съотношение 60:40, при което всяка капсула доставя 420мг креатин монохидрат и 280мг пирогроздена киселина.

Начин на употреба : Приемайте 1 доза 2-4 пъти дневно, преди и след тренировка.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър