Цена: 28.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Creaxin 108 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 108 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Creaxin

Creaxin е една спортна добавка, която притежава завидна сила и има много възможности. Всичко това се дължи на формулата на този продукт. Creaxin представлява една високотехнологична мулти-векторна матрица, която е в състояние да Ви осигури не един, не два, а всички важни креатинови форми в съвкупност. Така можете да забравите за излишните спорове, относно кой креатин е най-добър. Истината е, че няма точно определен лидер. Поради тази причина всеки един от тях е изключително важен за тялото Ви. Creaxin има реалната възможност да Ви ги предостави.

Матрицата на продукта е съставена от следните съставки:

·      Трикреатин малат

·      Дикреатин малат

·      Патентован микронизиран креатин монохидрат марка MicronTec

·      Креатин етил естер

·      Трикреатин оротат

·      Креатин фосфат

·      Креатин алфа кетоглутарат

·      Креатин глюконат

·      Креатин пируват

·      Алфа липоева киселина

·      4-хидроксиизолевцин

 

Creaxin следва да Ви предостави двойно действащи креатинови съединения, които представляват комплекс между креатин и друг вид вещества. По този начин ефективността на продукта се подсилва многократно, а заедно с нея и възможните ползи, които Вие може да получите при употребата му. Важен момент при приема на Creaxin е свързан с невероятния ергогенен ефект, който той може да окаже над Вашето тяло.

Така този продукт следва да подобри изключително много Вашето спортно представяне и съответно да Ви помогне да постигнете много по-големи резултати. Creaxin стимулира усвояването на креатин от Вашето тяло. Така количествата от това вещество се натрупват и впоследствие се поддържат в достатъчно голям размер, за да получите мощната мускулна маса, за която копнеете.

Освен 9 вида креатинови източници, Creaxin съдържа и два от най-добрите агенти за имитиране на инсулин. Това означва, че благодарение на тези съставки Вие бихте могли да получите увеличено използване и подпомагане на работата на действащите Ви мускулни клетки. Ето на какво е способна тази супер матрица. Creaxin е продуктът, от който се нуждаете за повече сила и по-голям обем.

Начин на употреба : Като добавка за повишаване на креатиновите нива, приемайте 3-5 капсули дневно, за предпочитане преди хранене, съдържащо въглехидрати. Ако желаете по-бързо насищане на мускулите с креатин, може да направите т.нар. „зареждаща фаза”, като приемате в зависимост от личното ви тегло 2-4 дози между храненията и особено преди след-тренировъчното хранене. За максимален резултат, съблюдавайте еднакви интервали между отделните приеми. След „зареждащата фаза”, която продължава около седмица е достатъчно да приемате 1-2 поддържащи дози дневно.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър