Цена: 32.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec D-Test 120 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition D-Test

 

D-Test е легална субстанция, която представлява природен ускорител на анаболни хормони. В частност това, което този мощен продукт стимулира е производството на тестостерон и на хормона на растежа. Основните съставки, които осигуряват силата на D-Test са:

·      D-аспарагинова киселина

·      N-метилглицин

Първата от тях представлява вещество, съдържащо в себе си неесенциални елементи, които в естествен вид могат да бъдат открити в храната, която приемате. Това всъщност са аминокиселини. Вашето тяло произвежда тази киселина чрез хипофизната жлеза, хипоталамуса и тестисите Ви. Втората съставка в D-Test е добавена, за да подсили цялностния му ефект. Така Вие може да сте сигурни, че наистина сте закупили свръхмощен продукт от последно поколение.

D-Test действа по следния начин:

·      D-аспарагиновата киселина в него извършва процес на свързване с определени рецептори, известни още като NMDA. Тяхната специфика се състои в повишаване продукцията на гонадотропин освобождаващия хормон.

·      След като това се е случило се достига до освобождаването на лутеинизиращия и фоликулостимулиращия хормони. Този процес се извършва от Вашата хипофизна жлеза.

·      Веднъж освободени, тези хормони стартират ново действие в тялото Ви. То се състои в отделяне на тестостерон и същевременно на хормона на растежа. Последното се дължи също на стимулирането на специфичните процесори под действието на активната съставка на D-Test.

Както вече стана известно второто вещество в продукта има за цел да подсили неговата ефективност. По-конкретно чрез N-метилглицин D-Test има възможност да Ви осигури много по-добра стимулация на споменатите рецептори. Важно е да се знае, че този продукт е преминал редица клинични изследвания. Резултатите от тях са категорични, че D-Test е изключително ефективен и най-вече напълно безопасен за прием.

Какво се постига чрез по-голямото количество тестостерон и хормон на растежа, което D-Test е способен да осигури?

Това е наистина важен въпрос, а отговорът на него е, че по този начин Вашето тяло получава редица потенциални ползи. Сред тях са:

·      Възможност за понижаване на мазнините и подобряване състоянието на кожата Ви

·      По-добра мастна обмяна

·      Увеличаване на мускулната Ви маса и по-добър метаболизъм

·      Подобряване на костния растеж

·      По-добро физическо състояние и здраве

·      Увеличена сексуална активност

·      Подобрена плодовитост и либидо

·      Повече енергия

·      По-голямо производство на еритроцити, защита против остеопороза и други

Начин на употреба : Приемайте 1 доза (6 таблетки) дневно разделена на 2 приема, на празен стомах. Препоръчва се и зареждаща фаза за 10 дни по 2 дози дневно, след което се продължава на 1 доза веднъж дневно. Продукта може да се използва в продължение на 3 месеца, след което се препоръчва пауза минимум от 1 месец.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър