Цена: 31.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Egg Amino 250 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 250 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Scitec  Egg Amino

Egg Amino е продукт, който използва мощта на протеина от яйчен белтък. Той все още се счита за златен стандарт сред всички останали протеинови източници, които са известни на науката в днешно време. Съотношението на белтъчната ефективност на този продукт го нарежда сред най-елитните протеинови артикули, които бихте намерили на пазара за спортни добавки.

Egg Amino Ви осигурява пълен набор от важни аминокиселини. Сред тях са: BCAA (левцин, валин и изолевцин), аргинин, тирозин, аланин, аспарингова киселина, цистин, глутаминова киселина, глицин, хистидин, лизин, метионин, фенилаланин, пролин, серин, тренонин и триптофан. Отделно Egg Amino съдържа и таурин, а капсулите му са направени от възможно най-висококачествения желатин, за по-лесен прием.

Този продукт има най-високия ранг в системата за изчисляване на белтъчна ефективност. Това е така, защото яйцата имат възможност да Ви предоставят осем незаменими аминокиселини, а съотношението им е достатъчно, за да Ви осигури ефективност за Вашата тренировъчна дейност. Egg Amino спомага за увеличаване на мускулната Ви маса и мощ.

Отделно чрез този артикул Вие бихте могли да подпомогнете енергийните Ви нива. Egg Amino съдейства за налагане на хранителен баланс в тялото Ви и отделно стимулира дейността на мускулния Ви метаболизъм. Колкото до издръжливостта Ви, то трябва да знаете, че формулата му е достатъчно мощна, за да подкрепи скелетните и мускулните Ви тъкани.

Отделно Egg Amino е в състояние да подпомогне имунната Ви функция, което е важно за осигуряване на естествена защита от редица болести. Подобно е действието на продукта и при стомашно-чревния Ви тракт. Не е за подминаване подкрепата, която Egg Amino оказва над Вашите мускулни влакна. Тя се състои в предпазването им от разпад, вследствие на прекомерно натоварване и също така в осигуряването на условия за по-ефективна и по-бърза регенерация. В същото време формулата на Egg Amino съдейства за снабдяване с хранителни вещества, азотен оксид и кислород за мускулите Ви. Допълнително този продукт има възможност да подпомогне дейността на редица органи, сред които са мозъка и сърцето Ви.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър