Цена: 32.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Estro Block 60 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Estro Block

Estro Block е един невероятно силен продукт, който се състои от три основни съставки. Те са:

·      Сао палмето

·      Кризин

·      Цинк аспартат

Estro Block използва силата на първата от тях, за да може да Ви осигури мощно билково съдържание, което да е от полза за Вашето здраве. Сао палмето е екстракт от едноименното дърво и е определен като много здравословна билка. Благодарение на фитохимикалите, които той осигурява на Estro Block, този продукт следва да подкрепи и заздрави Вашата простата и съответно пикочните Ви пътища.

Освен това наличието на тази съставка позволява на артикула да действа и като сексуален стимулант. Тоест Estro Block би могъл да влезе в ролята на силен афродизиак, който може да увеличи Вашата сексуална енергия и да е от особено голяма полза при слабо либидо.  Продуктът е подходящ за всеки, който използва спортни добавки за повишаване на тестостерон. По този начин Estro Block би могъл да помогне при евентуални проблеми с простатата.

Уникалната формула на продукта има и възможност да Ви предостави анти-естрогенни ефекти. Тоест Estro Block е в състояние да пренасочи тестостеронно-естрогенния баланс на тялото Ви към чист тестостерон. Всичко това е възможно благодарение на екстракта от Сао палмето. Но както вече стана ясно Estro Block има още две изключително активни съставки.

Второто вещество в него е натуралният флавоноид кризин. Благодарение на него Estro Block получава възможност да възпре ароматазатната дейност, с цел предотвратяване на превръщането на по-големи количества от хормона тестостерон в друг вид хормони, които определено са считани за нежелани. Такива са естроген и DHT хормоните. Така Estro Block би могъл да Ви предостави силна концентрация на тестостерон и същевременно да Ви асистира в избягването на нежелани реакции.

Третата активна съставка на продукта е цинк аспартат. Чрез него Estro Block е в състояние да Ви осигури необходимото количество цинк и по този начин да получите оптимални нива на редица анаболни хормони. Също така този продукт придобива способността да повиши Вашата мускулна производителност и същевременно да окаже благоприятен ефект над качеството на съня Ви. Цинк аспартатът дава на Estro Block и още възможности. Към тях може да се причислят стимулирането на инсулиновото производство, както и подобряването на протеиновия и липидния Ви метаболизъм. Не на последно място третата активна съставка на Estro Block е тази, която може да Ви подпомогне при увеличението на транспортния капацитет на хемоглобина в тялото Ви.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър