Цена: 57.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec G-BCAA 250 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 250 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition G-BCAA

Градивните блокове на мускулите Ви се наричат аминокиселини. Благодарение на тяхното действие Вие получавате редица ползи, но най-важната е свързана с увеличаване на мускулната Ви маса и растеж, а от там и на Вашата сила. Има различни видове аминокиселини, но от тях с по-особено значение са BCAA аминокиселините и отделно глутаминът. Именно това са активните съставки, които изграждат една мощна формула. Името ѝ е G-BCAA.

Това, което Ви предлага този незаменим продукт е наистина много. G-BCAA използва силата на всичките аминокиселини в него, за да Ви осигури всичко най-необходимо за Вашата ефективна тренировка. BCAA са верижно-разклонени аминокиселини. Те са от съществено значение, защото тялото Ви не е в състояние да ги произведе само за себе си, а същевременно при стресови ситуации, каквито са интензивните тренировки, количеството им се изчерпва. Това може да е много нездравословно за Вашето тяло. Подобна е и ситуацията при глутамина. При нормални обстоятелства той се съдържа в над 60% от тялото Ви, в частност в мускулните Ви влакна. Изчерпването на неговите количества е силно нежелателно. G-BCAA може да се справи с тези проблеми. Продуктът е достатъчно силен, за да възстанови и поддържа в норма количествата от тези аминокиселини в тялото Ви.

Това, което G-BCAA получава, благодарение на BCAA е наличност на левцин, изолевцин и валин. Първата от тези аминокиселини е с характерно действие, което е много важно за всеки активно трениращ човек. То се състои в подкрепа и подсилване на скелетната и мускулната Ви тъкани. Това означава, че G-BCAA получава способност да ги направи по-издръжливи на различни натоварвания.

Изолевцинът, който изгражда формулата на продукта, е важен при по-бързата регенерация на Вашите мускулни влакна. Реално погледнато всяка една от BCAA представителките Ви дава този ефект, но само, когато са обединени в една съвкупност той е възможно най-голям. G-BCAA използва изолевцина и за още нещо. Тази аминокиселина осигурява мощен прилив на енергия. Това главно става в мускулната Ви тъкан.

G-BCAA разчита на валина в него, за да може да Ви помогне при стимулирането на мускулния Ви метаболизъм. Също така това вещество е с доказан ефект при подпомагането на стабилността на Вашия хранителен баланс. Глутаминът в G-BCAA е възможно най-необходимата аминокиселина за по-качествено възстановяване след тежка тренировка. Така този продукт използва неговата възможност и я съчетава с общата сила на BCAA. Но тази аминокиселина има и още едно специфично действие. Чрез нея G-BCAA приема ролята на невероятно мощен анти-катаболик, което означава че действа против разпадане на мускулната Ви тъкан. Отделно глутаминът дава сила на продукта да подобри телесния Ви протеинов синтез. 

Употреба: 1 доза от 3 капсули преди и след тренировка

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър