Цена: 45.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec G-Bomb 300 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition G-Bomb

G-Bomb е модерен спортен продукт, който е с уникален вкус. Това, което представлява той е една мощна мулти-векторна матрица, състоящата се от различни разновидности на изключително важната аминокиселина л-глутамин. Освен това G-Bomb е подкрепен и от вещества, които ускоряват приемането му. Това са нарингин и патенотвания Bioperine®.

Глутаминът се съдържа в около 60% от тялото Ви. Главно той е натрупан в скелетните Ви мускули, но е важен и търсен от целия Ви организъм. Приложението му е широко. Използва се в червата Ви и същевременно играе важна роля за имунната Ви система. Това означава, че G-Bomb може да Ви помогне да се предпазите по естествен път от различни видове зарази, инфекции и болести.

Освен това глутаминовата матрица на продукта му осигурява възможност да увеличи протеиновия Ви синтез и същевременно да намали разграждането на мускулите Ви. G-Bomb снижава кортизоловите нива и следва да увеличи клетъчния обем на Вашето тяло. Важна е способността на този артикул да доведе до нарастване на количествата от хормона на растежа в организма ви до 40%. Но това далеч не е всичко, на което G-Bomb е способен, благодарение на глутаминовата си матрица. Чрез нея продуктът следва да стабилизира кръвната Ви захар и същевременно да увеличи гликогеновите Ви нива. Освен това G-Bomb би могъл да намали глада, породен от сладки изделия.

Самата матрица на продукта се състои от следните съставки:

·      Ацетилиран глутамин аналог: N-ацетил-L-глутамин

·      Свободна форма на аминокиселина: L-глутамин

·      Естерифицирана молекула: глутамин етил естер

·      Стабилен глутаминов дипептид: L-аланил-L-глутамин

G-Bomb е в пъти по-мощен от редица други добавки, които разчитат главно на свободната форма на тази аминокиселина. Но тя не е в състояние да повлияе значително и директно на мускулните клетки. Ето защо G-Bomb разполага с тази мощна мулти-векторна матрица. Чрез нея продуктът може да подейства възможно най-добре и ефектите да са наистина невероятни. Така всички атлети могат да получат важните функции на глутамина, които определено могат да бъдат очаквани от тази висококачествена формула. 

Начина на употреба : като хранителна добавка смесете 14 грама с 300-400мл вода. Приемайте 1 доза 30-40 мин преди тренирова и 1 доза веднага след тренировка. Уместен е също приема вечер, преди лягане. G-BOMB може да се приема няколко пъти дневно, между храненията, за намаляване желанието за сладки храни по време на диета.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър