Цена: 12.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Garley-Parsley 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition SE Garlic-Parsley

Garlic-Parsley е мощен продукт, вдъхновен от природата. В него е съчетана съвместната сила на чесъна и магданоза. По този начин Garlic-Parsley следва да подкрепи по изключително ефективен начин холестеролните Ви нива, като ги поддържа в подходящи за Вашето здраве норми. Освен това силата на активните съставки на продукта са в състояние да подпомогнат Вашето кардиоваскуларно здраве.

Това означава, че Garlic-Parsley има възможност да подпомогне работата на Вашето сърце и същевременно да му окаже подкрепа за по-голяма негова здравина. Но освен него този мощен природно-вдъхновен продукт може да повлияе много благоприятно и на всички Ваши кръвоносни съдове. Така се стимулира работата на цялата сърдечно-съдова система, което може да означава само и единствено един здравословен ефект за Вас.

В Garlic-Parsley има следните активни съставки:

·      Чесън без мирис

·      Концентрат от магданоз

·      Хлорофил

Garlic-Parsley би могъл да подпомогне и работата на стомашно-чревния Ви канал. Това се дължи на чесновото съдържание в продукта. В случай на хипертония екстрактът от това растение може да понижи артериалното налягане и същевременно да разшири коронарните и периферните Ви съдове. Така на практика Garlic-Parsley би могъл да увеличи амплитудата на сърдечните Ви съкращения и така да се достигне до забавяне на сърдечния Ви ритъм. Според някои изследвания чесънът е добро профилактично средство и в случай на атеросклероза. Същевременно учените считат, че това растение има и възможност да помогне на диабетиците. Тоест Garlic-Parsley би могъл да постигне това като понижи нивата на кръвна захар в тялото Ви.

Екстрактът от магданоз в продукта също е изключително полезен. Той е богат на витамин C и каротин. По този начин Garlic-Parsley би могъл да възбуди Вашия апетит и да повиши тонуса на мускулатурата Ви. Проведените тестове над действието на тази съставка посочват, че тя може да е от полза и при уриниране. В случай на отоци от сърдечен произход, магданозът би трябвало да окаже положително влияние. Също така този екстракт има възможност да помогне и при правилното протичане на отделителната Ви система, главно чрез премахване на газовете в червата Ви.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър