Цена: 20.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec GH Surge 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition GH Surge

GH Surge е силен продукт, имащ възможност да Ви осигури увеличение на естествения хормон на растеж. Това е важно, защото с времето той се влошава и така се достига до загуба на чиста мускулна маса. Освен това дефицитът на този хормон води и до повече натрупани нежелани мазнини във Вашето тяло. GH Surge има невероятната възможност да се справи с тази потенциална заплаха като поддържа хормоналното количество в норма.

Това, което изгражда формулата на GH Surge са важни аминокиселини. Те са:

·      Аргинин

·      Лизин

·      Орнитин

Първата от тях е условно есенциална аминокиселина. Тя предоставя на GH Surge възможността да подсигури нужното количество азотен оксид в тялото Ви и това да доведе до по-разширени кръвоносни съдове. Така този продукт е в състояние да подхрани мускулната Ви тъкан с по-голямо количество кислород и важни хранителни вещества. Освен това аргининът е свързан с нормалната физиологична реакция на Вашето тяло. GH Surge придобива от неговото наличие и възможност за борба с мазнините в организма Ви.

Лизинът в продукта е аминокиселина, която има свойства подобни на аргинина. Чрез него GH Surge получава способност да повлияе на Вашия растеж и същевременно да подпомогне възстановяването на тъканите Ви. Също така това вещество предоставя на продукта свойства, които могат да стимулират производството на антитела, хормони, ферменти и албумини във Вашия организъм.

GH Surge използва орнитина в него, за да увеличи синтеза на мускулен протеин в тялото Ви. Така той става по-ефективен, заради повишеното му усвояване, което продуктът е осигурил за Вашия организъм. Освен това тази аминокиселина снабдява  GH Surge с възможността да повиши нивата на кръвната плазма на аргинина и така Вие бихте могли да получите повече азотен оксид. Орнитинът е основно включен във формулата на продукта, защото точно тази аминокиселина стимулира производството на хормона на растежа. Това води до по-голям мускулен растеж и съответно мускулна маса. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър