Цена: 28.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Gluta FX 20 пакета
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Gluta FX

Gluta FX представлява една система за снабдяване на тялото Ви с глутамин, която определено е уникална. Тя действа ефервесцентно. Gluta FX Ви осигурява точното количество от тази важна аминокиселина, за да можете да тренирате по-усърдно и следователно – много по-ефективно. Освен големите ползи, които този продукт е в състояние да Ви предостави, не е за подминаване и неговият неповторим вкус на лимонов студен чай.

Gluta FX съдържа глутамин. По този начин Вашето тяло може да бъде снабдено с тази условно есенциална аминокиселина. Стресовите ситуации предизвикват увеличеното ѝ потребление от мускулите Ви и най-вече от Вашата имунна система. Интензивните тренировки спадат към тези ситуации. Но по-лошото е, че увеличеното потребление не може да бъде задоволено само от естественото производство на глутамин от Вашето тяло. Но вече бихте могли да сте спокойни! Gluta FX е тук и той има нужната мощ, за да се справи с тази ситуация.

Това, което прави глутамина толкова важна аминокиселина е неговото анти-катаболно действие. Това означава, че благодарение на активната си съставка Gluta FX следва да предпази Вашите мускулни влакна от разграждане, причинено или от прекалено интензивна тренировка, или от много тежко физическо натоварване в ежедневието Ви. Освен това тази аминокиселина е една от малкото, които имат реалната възможност да увеличат и подпомогнат синтезирането на растежен хормон във Вашия организъм.

В нормален вид глутаминът може да бъде открит в над 60% от тялото Ви, главно в мускулните влакна. Това е само поредното доказателство, колко жизнено-необходима може да е тази аминокиселина за Вас. Благодарение на нея Gluta FX би могъл да Ви помогне и още чрез стимулиране на стабилизацията на кръвната Ви захар и нарастване на количеството гликоген в тялото Ви.

Една друга способност на основната съставка на продукта се състои в контрола над глада Ви. Така Gluta FX би могъл да попречи на прекомерния прием на захар и захарни изделия, а това е много важно за цялостното Ви здраве. Имунната Ви система ще Ви се отблагодари, заради увеличеното количество глутамин, което продуктът Ви осигурява. Така Вие бихте могли да станете много по-добре защитени от разболяване и настинки. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър