Цена: 32.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Gluta RX 108 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 108 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Gluta-RX

Gluta-RX е създаден, за да може да снабди тялото Ви с качествена и мощна доза глутамин. Формулата на този продукт представлява мощна матрица, която съдържа:

·      Ацетилиран глутаминов аналог: N-ацетил-L-глутамин

·      Аминокиселина в свободна форма: L-глутамин

·      Естерифицирана молекулна форма: глутамин етил естер

·      Стабилен глутаминов дипептид: L-аланил-L-глутамин

·      Ускорители на приема на Gluta-RX: нарингин и Bioperine ®

Gluta-RX има за цел да увеличи протеиновия синтез в тялото Ви. Същевременно този незаменим продукт от последно поколение следва да редуцира разпада на мускулната Ви тъкан и така да Ви подейства анти-катаболно. Gluta-RX е напълно в състояние да снижи нивата на кортизол във Вашия организъм. Също така активните съставки, изграждащи матрицата му, могат да предизвикат изключително нарастване на клетъчния Ви обем.

В случай на нестабилна кръвна захар, Gluta-RX би могъл да Ви окаже незаменима помощ. Това се дължи на глутаминовия състав на продукта, който се справя със стабилизацията ѝ. Gluta-RX има и още една изключително важна способност. Под активното му въздействие би трябвало да се достигне до нарастване на синтеза на растежен хормон. Това само по себе си означава, че така Gluta-RX действа за увеличаването на мускулната Ви маса.

При определени обстоятелства може да бъде наблюдаван спад в гликогеновите Ви запаси. Gluta-RX има възможност да се справи с тази неприятна ситуация и освен, че може да ги възстанови, той също така следва да ги поддържа в норма. Като цяло тялото на всеки активно-спортуващ човек се нуждае от глутамин. При интензивни тренировки наличието му намалява драстично, защото се изчерпва паралелно от мускулните влакна и от имунната Ви система. Изследванията показват, че и други органи и системи в тялото Ви изискват наличието на тази аминокиселина. Ето защо се нуждаете от мощна добавка, каквато е Gluta-RX, за да сте сигурни, че поддържате здравословното количество глутамин в оранизма Ви.

Свободните форми на тази аминокиселина не са особено ефективни и това е наложило създаването на тази невероятна матрица. Комбинацията от четири вида глутамин в Gluta-RX е наистина незаменима и много полезна за Вас. Така Вие можете да осигурите нужното количество от свободната форма на аминокиселината за стомашно-чревното Ви функциониране и същевременно за имунната Ви система. Останалите форми на глутамин, които са част от Gluta-RX следва да достигнат безпроблемно мускулните Ви клетки и да подействат точно на правилното място. Така тренировката Ви ще бъде подкрепена и това би могло да е възможно, благодарение на силата на Gluta-RX

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър