Цена: 32.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Greens 60 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition SE Greens

Greens е съвкупност от зелени хранителни вещества, чрез които Вашето тяло може да получи сериозна хранителна подкрепа. Този продукт е съставен от редица миксове с разнообразни съставки и крайната цел е да се стимулира цялостното Ви здраве и сила, за да можете да получите необходимите условия за стабилен тренировъчен процес и подобрен начин на живот.

В Greens са включени редица витамини. Сред тях са: A, C, D, E, B1, B2, B6 и B12. Също така има достатъчно съдържание на: селен, ниацин, фолиева киселина, биотин, пантотенова киселина, калций, желязо, йод, магнезий, мед, манган, хром, молибден. Greens съчетава в себе си и: хлорид, калий, холин, инозитол, пара- аминобензоена киселина и бор.

Силата на продукта е подкрепена и от цитрусови биофлавоноиди, както и от хеспердинов комплекс. В Greens има включени и рутин и кверцетин. Също така този продукт Ви осигурява и рибонуклеинова киселина, както и дезоксирибонуклеиновата киселина. Greens съдържа и L-глутатион и лутеин.

Миксовете в продукта са: ензимен; пробиотичен; зеленчуково-маслен; от зелени растения; билков; зеленчуков; плодов и такъв от гъби. Чрез всички тях Greens следва да подкрепи цялостното Ви здраве и същевременно да Ви помогне да подобрите тренировъчните Ви умения. Богатото витаминно съдържание осигурява важни нутриенти за тялото Ви и също така има възможност да действа антиоксидантно.

Този продукт следва да окаже влияние над костната Ви здравина и да подпомогне работата на редица важни телесни органи и системи. Една от тях е имунната Ви система. Чрез стимулирането на нейната работа Greens следва да намали риска от разболяване. Продуктът оказва ползотворно влияние на кръвния поток в тялото Ви. Greens също така има и редица други здравословни ползи и всичко това се дължи на натуралното съдържание в него. Този продукт е създаден с грижа за Вас!

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър