Цена: 19.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Guarana 100 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition SE Guarana

Guarana съдържа в себе си калций и гуарана. Освен това в този невероятен съвременен продукт има и целулоза от растителен произход и други допълнителни съставки. Целта на този артикул е да се противопостави на нежеланите телесни мазнини и да се справи с тях по един наистина ефективен и здравословен начин. Освен това този продукт е създаден и за да подкрепи енергийните Ви нива.

Guarana действа чрез едноименната си съставка за тези цели. Тя представлява естествен билков източник на важното вещество кофеин. Освен това в гуараната се съдържат и редица други фитохимикали с полезни свойства. Така Guarana следва да увеличи Вашите енергийни нива и по този начин да Ви помогне да получите нужната енергия за ефективна тренировъчна серия.

Този продукт подпомага и Вашата когнитивна функция. Тоест Guarana има възможност да подобри фокуса Ви и същевременно да подпомогне концентрацията Ви. Ако сте в диетичен режим, то трябва да знаете, че продуктът е създаден и с такава цел. Казано другояче Guarana е чудесно средство за подпомагане на диетата Ви, за да можете да получите едни наистина реални резултати от нея. Тези му свойства се дължат на възможността да подтисне Вашия апетит.

Всичко това в крайна сметка опира до способността на Guarana да се бори с нежеланите телесни мазнини. Основната съставка на продукта има за цел да ги изгори. Чрез този процес се отделя енергия и така Guarana подпомага енергийните Ви нива и осигурява горепосочените ползи от това. Осигуреното „гориво” за Вашите клетки Ви дава възможност да се чувствате тонизирани. Guarana подпомага цялостната Ви физическа издръжливост, като това се дължи и на калция в продукта, благодарение на който се оказва подкрепа за костната Ви структура.

Бодростта и доброто настроение са също сред приоритетите на този артикул. Изследванията, проведени в лабораторни условия, показват, че Guarana е в пъти по-ефективна в сравнение с плацебото. Освен това, отново според тях, продуктът е снаряден и с възможности за невероятно мощно антиоксидантно и антибактериално действие. Така Guarana се превръща в оптималното средство за по-стегнато тяло, съчетано с повече здравина, сила и най-вече здраве.

Начин на употреба : Приемайте по 2 таблетки около 30 минути преди тренировка или всяка друга дейност, в която искате да увеличите своята физическа сила и енергия.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър