Цена: 21.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec HCA-Chitosan 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition HCA-Chitosan

HCA-Chitosan съчетава невероятната сила на две активни съставки. Това са:

·      Гарциния Камбоджа

·      Хитозан

Първата от тях предоставя на HCA-Chitosan наличие на хидроксилимонена киселина. Тя е натурална съставка, която се извлича от плода на Гарциния Камбоджа. Чрез нея HCA-Chitosan може да увеличи процеса на изгаряне мазнините в тялото Ви. По този начин трансформацията на хранителните въглехидрати, които сте поели с храната, в телесни мазнини е значително забавена и затруднена. Така HCA-Chitosan подпомага Вашия стремеж за една по-стегната фигура, без излишни килограми.

Наличието на хидроксилимонена киселина осигурява и други ползи. Например чрез нея HCA-Chitosan подтиска определен ензим. Такъв може да е цитратно лиазния ATP, който е главен отговорник за преобразуването на въглехидратите в мазнини. С контрола над него, осъществен чрез инхибирането му, HCA-Chitosan ускорява способностите на Вашето тяло да губи от своите мазнини по естествен начин.

Втората съставка (хитозан) се получава от хитин, което е влакно с аминокиселинни свойства, намиращо се в различни морски черупчести организми. Чрез хитозана HCA-Chitosan може да Ви осигури стабилен процес на деацетилизация. Тоест това е премахване на различни ацетилни групи. Така разтворимостта следва да бъде подбрена. HCA-Chitosan получава способността да съедини липидите в стомаха Ви преди те да са били абсорбирани във Вашата храносмилателна система. Така на практика им се отказва достъп до кръвта Ви. В по-късен момент тези мазнини следва да бъдат премахнати от Вашето тяло. HCA-Chitosan Ви съдейства и за този процес.

Така този невероятен продукт има възможност да Ви отърве веднъж и завинаги от ненужните мазнини. Всичко, което се изисква от Вас е да поддържате подходящ тренировъчен режим и да спазвате препоръките за прием на HCA-Chitosan. Тогава резултатите биха могли да са наистина невероятни и Вие бихте се почувствали изключително доволни от постигнатото. Помогнете си, като изберете HCA-Chitosan

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър