Цена: 33.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Hemo NO 120 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Hemo NO

Hemo NO има възможност да Ви предостави две неща в края на една изморителна тренировка. Едното е мощно напомпване на мускулите Ви. Другото е свързано с усещането на кръвта във Вашите вени. За да постигнете това се нуждаете от мощни азотни ускорители. Hemo NO съдържа два от най-добрите от тях.

Този продукт е с уникална формула, която представлява мулти-векторна анаболна матрица за генериране на азотен оксид. Тя Ви предоставя, чрез приема на Hemo NO, следните вещества:

·      Аргинин алфа-кетоглутарат

·      Аргинин кетоизокапроат

·      Орнитин алфа-кетоглутарат

Първите две от тях са изключително познати форми на важната аминокиселина аргинин. Чрез тях Hemo NO следва да поддържа синтеза в тялото Ви на азотен оксид. Така Вашите кръвоносни съдове могат да бъдат разширени и по-голямото количество кръв да достави до мускулните Ви влакна повече полезни хранителни вещества и кислород. Освен това използването на аргининовите форми предоставя на Hemo NO способността да повлияе по един много благоприятен начин над Вашата имунна система. Това означава, че естествената Ви защита против различни болести следва да бъде подобрена и увеличена.

Наличието на орнитин алфа-кетоглутарат подпомага работата на първите две съставки. Така Hemo NO става много по-ефективен. Но тази трета съставка не е случайно избрана, за да допълни матрицата на продукта. Основната причина за нейното наличие е свързана с възможността на тази аминокиселина да стимулира хормона на растежа в тялото Ви. Така Hemo NO може да Ви осигури много по-качествен мускулен растеж и маса.

Тази съставка дава на продукта и възможност да подпомогне имунната Ви система по още един начин. Освен това чрез нея Hemo NO може да Ви асистира при премахването на амонячните отпадъци от Вашия организъм. Също така наличието на орнитин алфа-кетоглутарат е свързано и с повишаване на нивото на кръвната плазма на аргинина. Това само по себе си означава, че Hemo NO има възможност да подсигури на Вашето тяло повече азотен оксид и съпътстващите го стимулиращи ефекти. Реално погледнато избраната орнитинова форма в продукта е най-добрата, която науката познава. Това е само един от белезите за невероятното качество на Hemo NO

Употреба: Една доза от 4 капсули 30 минути преди тренировка

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър