Цена: 25.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Isotec 1000 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 кг.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Isotec

Когато тренирате интензивно Вие изчерпвате Вашите енергийни запаси. Това пък води до загуба на различни течности и електролити. Ако живеете в район с горещ климат този ефект се подсилва многократно. В крайна сметка Вашите спортни постижения ще спаднат драстично. Но вече има продукт, който може да Ви предпази от всичко това. Представяме Ви Isotec.

Неговата формула е изотонична, което означава, че получавате разтвор, който е с еднаква наситеност с тази на Вашата кръв. Така Isotec следва да се абсорбира лесно от Вашето тяло. Този продукт съдържа следните съставки:

·      Магнезий

·      Фосфор

·      Калий

·      Ксантова гума и други

Isotec има възможност да Ви осигури въглехидрати от три източника. Това означава, че Вие бихте могли да получите едно наистина непрекъснато енергийно освобождаване, което да трае дълго време. Същевременно Isotec следва да поддържа нивата на гликоген във Вашите мускули и в черния Ви дроб. Това довежда до силен краен ефект, от който Вие трябва да останете изключително доволни.

Isotec снабдява тялото Ви с електролити. Така загубените количества при потене могат да бъдат възстановени изцяло и ефективно. Същевременно активните съставки на Isotec Ви позволяват да получите една изключително подобрена абсорбация, което е полезно за Вашето здраве. Освен това мощната формула на продукта би могла да подпомогне и подсили способността на Вашия организъм да задържа течностите.

Когато приемате Isotec Вие получавате огромен прилив на енергия. Дори само една доза от този продукт може да Ви зареди с невероятно количество от нея. Така Isotec Ви помага да стартирате една ултра ефективна тренировка, в която да вложите най-доброто от себе си. След края ѝ Вие не би следвало повече да се чувствате прегрял или преуморен. Изтощението е вече част от Вашето минало! Всичко това се дължи на силата на Isotec

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър