Цена: 28.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Joint- X 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Joint-X

Вашите хрущялни клетки произвеждат определено количество мукополизахариди-протеинови комплекси като хондроитин сулфат. Техните молекули са вградени в хрущялната Ви матрица и събират вода. Това само по себе си води до подобрена ставна гъвкавост. Когато имат достатъчно голяма хидратация Вашите стави следва да издържат на силно натоварване и шокови състояния. За да можете да поддържате тази здравина Ви препоръчваме да използвате един изключително мощен продукт от последно поколение. Името на този спортен шедьовър е Joint-X.

Грижата, която той осигурява за Вашите стави и хрущяли е наистина голяма. В Joint-X са използвани следните вещества:

·      Глюкозамин сулфат

·      Желатин

·      Хондроитин сулфат

·      Метилсулфонилметан (МСМ)

Ходроитинът в Joint-X е способен да окаже активна защита на всички стави. Това става чрез процес на подтискане на производството на деградиращите ставни ензими. Така Joint-X следва да намали болката, която е предизвикана в случай на хроничен остеоартрит. Това води до избягване на нуждата от прием на нестероидни противовъзпалителни медикаменти.

Joint-X е толкова мощен, че действа активно без да носи рискове от странични нездравословни ефекти, каквито могат да бъдат получени от употреба на друг вид продукти. Този аспект наистина не е за подминаване, защото компанията-производител има за цел да се погрижи за Вашето здраве. Така Вашите стави и ставни съединения следва да получат ефективна подкрепа, осигурена от ходроитина в Joint-X.

Глюкозамин сулфатът в този продукт е с подобно действие на гореспоменатата съставка. Но съвместната им работа следва да Ви осигури един мощен синергичен ефект. МСМ в Joint-X представлява натурален източник на сяра. Неговата употреба е свързана с лечението на остеоартрит. Също така тази съставка има възможността и да предотврати появата на тази болест. Това е тествано научно. Наличието на желатин в Joint-X е с конкретна цел. Благодарение на тази съставка продуктът би могъл да подкрепи структурата на Вашата съединителна тъкан. Това е така, защото желатинът е компонент на колагена, от който тя е направена.

Употреба: 1 капсули 4 пъти дневно с храна

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър