Цена: 103.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Jumbo Professional 3240 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 3 240 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Jumbo Professional

Jumbo Professional е синоним на големина, сила и качество. Всеки професионалист се нуждае от добавка, която да може да подпомогне неговата мощ и атлетичност. Така Вашите тренировки следва да увеличат своята ефективност и да Ви позволят да получите максимума от тях. За разлика от оригиналната формула на Jumbo, тук протеиновото съдържание е повишено, а наличието на въглехидрати – драстично занижено. Всичко това е направено с цел, да получите възможно по-големи ползи от този продукт, които са съобразени с Вашите цели и желания.

Jumbo Professional съдържа редица активни съставки. Систематизирано те могат да бъдат представени по следния начин:

 

6-въглехидратна матрица, която съдържа: декстроза; фино овесено брашно; малтодекстрин; изомалтоза Palatinose™; патентовани високо-молекулни въглехидрати Vitargo ®;

 

Jumbo-Size матрица за анаболен ефект, която съдържа:

мулти-векторна дизайнерска креатинова матрица Crea-Bomb (микронизиран креатин монохидрат марка MicronTec; три-креатин малат; ди-креатин малат; креатин етил естер; креатин оротат; креатин глюконат); мулти-векторна матрица G-Bomb, която съдържа в себе си следните глутаминови форми: N-ацетил-L-глутамин; L-глутамин в свободна форма; глутамин етил естер; L-аланил-L-глутамин; матрица за повишаване на представянето Ви Jumbo Power, която съдържа: таурин; бета-аланин; лицин L-аргинин алфа-кетоизокапроат калций; цитрулин малат; 100% чист аминокиселинен състав, под формата на комплекс BCAA XPESS, който съдържа аминокиселините: валин, изолевцин и левцин; мулти-векторна матрица за ускоряване на азотен оксид HEMO-NO, която съдържа: L-аргинин база; аргинин алфа-кетоглутарат; орнитин алфа-кетоглутарат; глицин L-аргинин алфа-кетоизокапроат калций

 

Ускорители на приема на Jumbo Professional: нарингин и патентованият Bioperine ®

Изследванията, проведени на действието на Jumbo Professional доказват, че този продукт е напълно способен да спомогне за покачването и поддържането на Вашата мускулна маса. Можете да го приемате винаги, когато Вашето тяло се нуждае от протеинови вещества., а това се случва, най-вече след интензивна тренировка. Бързоусвояващите съставки на Jumbo Professional го правят подходящ за употреба както преди, така и след тренировка. Също така е възможно да се приема и по време на физическите Ви упражнения. Jumbo Professional може да бъде усвоен в рамките на 4 до 6 часа, което означава едно дълготрайно действие над Вашия организъм. Всичко това се дължи на висококачествения суроватъчен протеин, от който са произведени всички активни съставки на продукта. Освен всичко друго Jumbo Professional има и допълнителни вещества, които го правят много по-силен в сравнение с оригиналната формула на продукта. Това са компонентите на матрицата Jumbo Power, която има за цел да увеличи Вашите възможности по време на тренировка.

Jumbo Professional също така има и други потенциални ползи:

подобрени енергийни нива; увеличена издръжливост и сила; по-добър хранителен баланс; контрол над Вашия апетит; снабдяване с кислород и азотен оксид; стимулиране на хормона на растежа; по-малко време за възстановяване след интензивна тренировка; стимулиране на имунната Ви система; помощ за сърдечно-съдовата Ви система, както и за Вашия мозък; предпазване на мускулните Ви влакна от разпадане; подкрепа на костите и ставите Ви и други възможни ползи, които се дължат на уникалния брой активни вещества и съединения в Jumbo Professional.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър