Цена: 32.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Krea-RX 108 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 108 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Krea-RX

Krea-RX е един продукт, който съдържа следните активни вещества: Kre-Alkalyn®; бета-аланин; L-цитрулин малат; BioPerine®, която подпомага значително приема на продукта. Тези съставки са с изключително високо качество и всяка една от тях има възможност да Ви осигури различни ползи. Благодарение на този продукт Вие бихте могли да увеличите Вашата сила.

Krea-RX разчита на Kre-Alkalyn®, за да снабди тялото Ви с креатин-монохидрат. Всъщност тази съставка е негова патентована формула. По този начин се предотвратява превръщането на pH чувствителния креатин в безполезен такъв. Krea-RX е може би единственият продукт в световен мащаб, в който има наличност на pH с размер над 12. По този начин можете да сте сигурни, че креатинът във Вашето тяло ще запази своята стабилност и ще достигне по един ефективен начин до Вашите мускулни клетки.

Така Krea-RX подпомага нарастването на мускулите и силата Ви. Освен това се достига и до стимулиране на АТФ нивата Ви. Така бихте могли да получите повече енергия. Но Krea-RX не Ви осигурява само креатин. Мощността на този продукт е толкова голяма, че той има възможност да Ви помогне да увеличите Вашата физическа издръжливост. Това се дължи на заменимата натурална бета аминокиселина, която е част от неговата формула. Тя е бета-аланин. Благодарение на нея Krea-RX би могъл да подпомогне производството на карнозин в мускулите Ви.

Цитрулин малатът в продукта е неесенциална аминокиселина. Целта на включването ѝ в състава на Krea-RX е проста – тя може да увеличи концентрацията на аргинин и орнитин във Вашето тяло. Това означава, че получавате ключови фактори, осигуряващи по-мощно напомпване на мускулите Ви и същевременно предоставящи азотен баланс за Вашия организъм. Не е за пренебрегване и стимулирането над растежния Ви хормон, което води до качествено увеличаване на мускулната Ви маса и сила.

Krea-RX е снабден с патентования абсорбционен ускорител BioPerine®. Неговото предназначение се състои главно в подобряване на усвояването на продукта от Вашето тяло. Освен това чрез него Krea-RX би могъл да подпомогне цялостната абсорбционна функционалност на Вашия организъм. Така чрез този продукт получавате редица възможности, от които мускулната Ви маса, сила и издръжливост биха нараснали многократно. Освен това Krea-RX е определен за нов тип креатин, защото подпомага тялото Ви както при аеробни, така и при анаеробни упражнения. 

Употреба: 5 капсули преди тренировка

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър