Цена: 35.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec L-Glutamine 300 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition L-Glutamine

L-Glutamine съдържа едноименната аминокиселина глутамин. Така този продукт би могъл да Ви помогне да поддържате количеството от нея във Вашето тяло. Това означава, че L-Glutamine би могъл да Ви окаже по този начин един здравословен ефект. Самата основна съставка на продукта е много важна за организма Ви. Това е така, защото глутаминът се намира в над 60% от Вашето тяло.

L-Glutamine може да се справи с изчерпването на тази аминокиселина. Това се случва при редица стресови ситуации. Към тях спадат мощните тренировки. Когато Вашето тяло е в такава ситуация то започва да използва наличния глутамин. Същевременно е важно да знаете, че Вашият организъм е в състояние да произвежда сам за себе си от това вещество. Но скоростта на синтезиране е много по-бавна в сравнение с тази на изчерпване. Глутаминът е необходим за Вашите мускули и отделно за работата на имунната Ви система. Освен това тази аминокиселина е важна и за стомашно-чревната Ви функционалност.

L-Glutamine Ви предоставя достатъчно количество от глутамин, за да можете да сте сигурни, че нивата му са нормализирани. Така мускулите Ви биха могли да получат анти-катаболно въздействие и влакната им да бъдат предпазени от разграждане при силно натоварване. L-Glutamine същевременно подпомага имунната Ви система, като ѝ позволява да функционира нормално и правилно. Така Вашата естествена защита е в изправност и рискът от болести следва да бъде намален драстично.

Освен това L-Glutamine стимулира и работата на стомашно-чревната Ви система, като заделя глутамин и за нейните нужди. Така Вашето тяло следва да има достатъчно от тази аминокиселина, за да осъществи процеса на производство на нуклеотиди. Освен това L-Glutamine има и още една възможност, която определено трябва да привлече вниманието на активните спортисти. Чрез този продукт Вие бихте могли да се възстановите светкавично след интензивна тренировка.

Но L-Glutamine има и друга важна възможност. Посредством формулата си, този мощен продукт би се справил с освобождаването на хормона на растежа. Това само по себе си води до по-голям и по-качествен мускулен растеж, следователно и сила. L-Glutamine същевременно подпомага и мускулния Ви обем. Важна друга способност на този артикул е повишеният синтез на гликоген. Всичко това се дължи на силата на L-Glutamine

Употреба: 5 гр. преди, след тренировка и преди сън

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър