Цена: 17.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Leucine 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Leucin

Leucin има една незаменима формула. Благодарение на нея Вие получавате важната аминокиселина левцин. Това е и основната съставка на този продукт. Учените отдавна са се убедили във възможностите на левцина. Това вещество е част от групата на верижно-разклонените аминокиселини от групата на BCAA. Към нея освен него спадат и валинът и изолевцинът.

Leucin е в състояние да подпомогне Вашата мускулна тъкан. Това води до нейното заздравяване и така издръжливостта ѝ се повишава. Този продукт има същия ефект и над скелетната Ви тъкан. Така се достига до цялостно укрепване на Вашето тяло. Leucin същевременно стимулира директно скелетния синтез на мускулен протеин. По-голямото наличие от основната съставка на продукта означава по-голям и по-мощен анаболен ефект.

Като част от BCAA групата левцинът в Leucin има за цел да въздейства над процеса на регенерация на мускулните Ви влакна. Това означава, че продуктът Ви помага да се възстановите много по-бързо след тежка тренировка. Leucin същевременно притежава, типичното за своя аминокиселинен състав, анти-катаболно действие над мускулните Ви влакна. Така на практика те следва да бъдат предпазени от разграждане при тежки упражнения.

Leucin има и атлетично приложение, защото подпомага спортните Ви постижения. Освен това този продукт притежава и енергийна функционалност. Чрез основната си съставка Leucin следва да Ви осигури енергия при стресови ситуации. Не е за подценяване и способността му да поддържа азотния баланс на Вашето тяло. Важно е влиянието на левцинът по време на диетичния Ви режим. Тази аминокиселина спомага за извличането на всичко полезно от храната, която приемате.

В случай на дефицит на това вещество, Вие няма да можете да се възползвате по един максимален начин от приема на протеини. Ето защо е важно да поддържате количествата от левцин в норма. За тази цел можете да се доверие на Leucin. Този продукт подпомага високия белтъчен режим на хранене и усвояването на всички протеинови шейкове, които пиете. 

Начин на употреба : Приемайте по 1-4 дози дневно – преди и след тренировка, както и между храненията.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър