Цена: 35.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Liquid Shock 1000 мл
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 000 мл.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Liquid Shock

Liquid Shock е мощен стимулант, който би могъл да Ви енергизира по един неповторим начин. Тази негова способност се дължи на активните съставки, които този продукт съдържа. Те са: витамините B1, B2, B6 и B12; ниацин; пантотенова киселина; таурин и кофеин. По този начин продуктът може да бъде много полезен за Вас.

Liquid Shock използва чист кофеин. Така той Ви осигурява само най-полезните негови свойства, които не можете да извлечете от кафето. Това е така, защото в световноизвестната ободряваща напитка има над сто различни химикали. Една част от тях са полезни, но другите имат възпрепятстващ ефект над кофеина. Същевременно според някои учени тези химикали имат и нездравословни свойства. Liquid Shock не ги съдържа и по този начин Вие получавате пълната мощ на тази съставка.

Така продуктът спомага за по-добрата Ви производителност и работа на Вашата централна нервна система. Liquid Shock освен това подпомага и психичната Ви работоспособност и увеличава Вашата бдителност. Не е за подценяване възможността на този продукт да предизвика по-добър метаболизъм. Това означава борба с нежеланите мазнини и естествено производство на енергия, от която се нуждаете при тренировка.

Тауринът в Liquid Shock е аминокиселина с голяма важност. Благодарение на неговото наличие, този продукт подпомага множество метаболитни процеси. Liquid Shock го използва, за да Ви осигури подобен на инсулина ефект. Също така той може да увеличи и клетъчния Ви обем. Това означава, че Liquid Shock подпомага постигането на мощно анаболно състояние. Посредством таурина, този артикул следва да подпомогне работата и на Вашите мозък и сърце. Също така Liquid Shock осигурява достатъчно от него за жлъчката Ви, тъй като тази аминокиселина се явява нейна съставна част.

Наличието на микса от витамините от група B е важен за способността на продукта да поддържа и увеличава скоростта на Вашия метаболизъм. Освен това този комплекс осигурява на Liquid Shock въздействие над мускулния Ви тонус, което води до неговата оптимизация. Също така тези витамини помагат на функционирането на Вашата нервна система. Важна е и тяхната способност да съдействат за наличността на енергия в тялото Ви и същевременно да подпомогнат образуването на редица изключително важни предаватели на нерви. 

Начин на употреба : Вземете 25мл доза дневно 30-60 минути преди тренировка или каквато и да е активност.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър