Цена: 18.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Liver Aid 80 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 80 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition SE Liver Aid

Liver Aid е съставена от една единствена основна съставка. Това е небезизвестният бял или още млечен трън, който е естествен източник на полезното вещество силимарин. Чрез тази съставка Liver Aid напълно следва да подкрепи работата на Вашия чер дроб и така да подпомогне цялостното Ви здраве. Както знаете, този орган е от витална значимост за Вашето тяло. Този продукт има възможност да му окаже благоприятно влияние и помощ.

Liver Aid използва силимарина, извлечен от белия трън, за да изпълни своето защитно действие за черния Ви дроб. Така продуктът може да го предпази от наранявания и увреждания. Това само по себе си означава, че черният Ви дроб би могъл да продължи правилното си функциониране. Но Liver Aid има и друго много важно действие над него.

То се състои в стимулирането на растежа на важните чернодробни клетки. Така Liver Aid има възможност да Ви помогне да възстановите всички, които са повредени, като ги замените с нов арсенал от здрави и напълно функциониращи. Това следва да увеличи полезното действие на черния Ви дроб, а от там да се достигне до благоприятни ефекти за цялостното Ви здраве.

Но възможностите на Liver Aid не спират с това. Разбира се, че поддържането на клетъчния състав на черния Ви дроб, както и предпазването му от вреди са важни възможни свойства, но този продукт може да повлияе и по още един начин. Liver Aid използва своята активна съставка и за да осигури мощен антиоксидантен ефект за този орган. Така приемът на различни медикаменти, в това число и стероиди, следва да бъде подпомогнат, а потенциалните вреди над черния Ви дроб – драстично редуцирани.

Същото е в пълна сила и за потребителите, които по една или друга причина са изложени на природни токсини. Такива са мръсната околна среда в градските условия, различните химикали и други. Така Liver Aid може да подпомогне издръжливостта на черния Ви дроб и той да стане способен да се справи и с тези неблагоприятни условия. Подкрепете клетъчните мембрани на този орган и му дайте подкрепа, за да може той да функционира правилно. Liver Aid има възможността да Ви осигури това по един наистина ефикасен начин.   

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър