Цена: 35.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Mega Arginine 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Mega Arginine

Аргининът е важна аминокиселина, която е спечелила славата си, благодарение на редицата изследвания, провеждани над нея през годините. Това вещество се явява предшественик на азотния оксид. Благодарение на него човешкото тяло може да получи огромен брой ползи. Поради тази причина редица спортни добавки използват аргинин за своя основна съставка. Но сега е момента да Ви представим един продукт, който изпреварва своите конкурентни със светлинни години. Това е Mega Arginine.

Основната му съставка е L-аргинин. Така Mega Arginine има възможността да разшири Вашите кръвоносни съдове и така да позволи навлизането на по-голямо количество кръв. Тоест, казано другояче, Вие бихте получили едно неповторимо напомпващо изживяване. В същото време Mega Arginine осигурява достатъчно кислород и азотен оксид за Вашите мускули и най-вече за сърцето Ви.

Мъжката част от потребителите трябва да знае, че основната съставка на този продукт има и една строго специфична полза за техния пол. Mega Arginine има възможност да подобри ерекцията Ви и така да подпомогне сексуалните Ви изживявания. Атлетите пък ще оценят силата на този продукт в друг аспект. По-голям прилив на кръв означава увеличен физически капацитет, което пък води до по-добри спортни резултати.

Mega Arginine осигурява на мускулите Ви важните хранителни вещества, от които те се нуждаят. Умората пък среща в лицето на този продукт опасен и безмилостен враг. Mega Arginine се справя с нея и с отпадните продукти, които тя е натрупала. Последните получават съдействие от мощната формула на този артикул за едно по-качествено изхвърляне от организма Ви.

Mega Arginine има възможност да подпомогне лечението на мускулната Ви тъкан, когато тя е пострадала при тежко натоварване. Така микро-нараняванията по нея могат да бъдат премахнати, а тя – заздравена. Mega Arginine подпомага и естественото производство на хормона на растежа. Това означава, че чрез този продукт бихте могли да увеличите мускулната Ви маса, а от там и силата Ви. Mega Arginine също така стимулира производството и чувствителността на инсулин в тялото Ви.  

Употреба: 1-2 капсули преди тренировка

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър