Цена: 25.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Mega Creatine 150 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 150 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Mega Creatine

Един интересен факт е, че над 95% от креатиновите запаси в тялото Ви се намират в мускулните Ви клетки. Там практически може да има много повече креатин, в сравнение с дозата, която би могла да Ви осигури Вашата диета. Защо да не запълните това пространство до горе? В случай, че желаете по-голяма мускулна маса и сила, то тогава това е нещото, което искате да направите. И какъв по-добър начин за това от ултра мощния продукт Mega Creatine?

В неговата формула е използван един от най-висококачествените и най-добрите креатинови източници, които са известни на учените в днешно време. Това е креатин монохидрат, който се предлага в микронизиран вид и е с марка MicronTec. Mega Creatine осигурява повече от него за Вашите мускули. Така те следва да го задържат, а това води до по-голямо количество резервен енергиен запас. Mega Creatine стимулира интензивната Ви тренировка и Ви помага да увеличите Вашата мускулна мощ.

Този продукт освен това подпомага Вашия клетъчен обем. Така мускулите Ви биха могли да нарастнат драстично. Mega Creatine осигурява този нов мускулен растеж чрез ускорени темпове. Това води до увеличена вътреклетъчна хидратация. Тоест Mega Creatine снабдява мускулите Ви с вода и креатин и така те се подуват, което пък означава, че ще имате мощно напомпване докато тренирате.

Няма да откриете друга по-добра съставка, която да Ви осигури способност за по-дълга и по-усилена мускулна работа. Ето защо точно тя е в основата на Mega Creatine. Дайте на тялото си това вещество и резултатите ще последват скоро. Правилният тренировъчен режим, съчетан с приема на този продукт биха могли да Ви осигурят качествени ефекти, от които трябва да останете наистина много доволни.

Mega Creatine разчита на определени механизми за своето действие. Един от тях се грижи за буферирането на млечната киселина във Вашите мускули. Както е известно тя е главният виновник за мускулната треска и е важно нейното количество да бъде редуцирано драстично. Mega Creatine е способен да направи това и така да Ви подготви за нова тренировка, в която да продължите битката за сила и здравина. 

Употреба: 5 капсули преди и след тренировка

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър