Цена: 29.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Mega Glutamine 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Mega Glutamine

Mega Glutamine съдържа в себе си чист L-глутамин. Така този продукт получава възможността да снабди Вашето тяло с тази изключително важна и много полезна за здравето Ви аминокиселина. При нормални условия Вие можете да я произвеждате сами за себе си и разполагате с много голямо количество от нея. Реално погледнато, според изследванията, в тялото Ви глутаминът се среща в над 60% от органите Ви, като основно той е концетриран в мускулите Ви.

Тогава възниква въпросът: „Защо да си купувам продукт, който ми дава нещо, което така или иначе вече имам?” При нормални обстоятелства бихте били много прави, но когато става въпрос за тежка тренировка нещата се променят. Това, което Mega Glutamine прави е да запълни изразходваното съдържание от глутаминовите Ви запаси. По време на стресови ситуации, каквато е точно една мощна тренировка, Вие изчерпвате много по-голямо количество от това вещество, отколкото оргамизмът Ви смогва да произведе.

Дефицитът на глутамин означава почти сигурно здравословни проблеми. Това се дължи на факта, че имунната Ви система, стомашно-чревната Ви система, мускулите Ви и други Ваши органи разчитат на тази аминокиселина за правилното им функциониране. Но Mega Glutamine е достатъчно силен и поддържа достатъчно глутамин в тялото Ви, за да могат всички те да работят не само коректно, но дори и подобрено.

Уникалната формула на продукта подсилва имунната Ви защита и така здравето Ви следва да бъде предпазено по един естествен начин. Освен това се стимулира дейността на стомашно-чревния Ви тракт. Mega Glutamine защитава мускулните Ви влакна и ги предпазва от катаболни последици. Тоест чрез този продукт Вие намалявате драстично риска от разграждане на мускулната Ви тъкан, вследствие на прекомерно натоварване.

Mega Glutamine освен всичко споменато досега подпомага и по-бързото Ви възстановяване след престоя Ви във фитнес залата. Друго важна полза от продукта е способността му да освободи хормона на растежа и така да се достигне до по-голяма мускулна маса и обем, а от там и до увеличаване на физическата Ви сила. Съдържанието на Mega Glutamin е достатъчно мощно, за да има възможност да помогне и на гликогеновия Ви синтез, както и на черния Ви дроб и Вашите черва. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър