Цена: 48.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Mega HMB 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Mega HMB

Mega HMB съдържа в себе си бета-хидрокси бета-метилбутират. Това означава, че продуктът е метаболит на една от важните аминокиселини, от които Вашето тяло се нуждае. Тя е левцин. За нея се знае, че е част от групата на верижно-разклонените аминокиселини BCAA, останалата част от които са изолевцин и валин. По този начин Mega HMB има възможност да увеличи способността на Вашето тяло да гради мускули.

Този продукт използва своите активни съставки и за още една цел. Тя е свързана с производството на енергия. Mega HMB постига това като съдейства за изгарянето на мазнините в отговор на извършваните от Вас упражнения. Така можете да очаквате от този продукт да Ви помогне в стремежа да стегнете тялото Ви и да се отървете от излишните килограми по един здравословен начин.

Mega HMB е идеален за прием, когато се съчетае с подходящ за Вас тренировъчен режим. Проведени са редица изследвания, които показват, че при определени обстоятелства и условия Вашите спортни постижения могат да бъдат подобрени значително. Това се дължи на способността на Mega HMB да подпомогне увеличението на човешката телесна маса и сила. Според учените 3 грама от този продукт на ден в рамките на 3 седмици са способни да предизвикат 3 пъти по-голяма маса и 2.5 пъти повече сила при тренировка, в сравнение с постигнатото, ако тя е извършена без този прием за същото време.

Тоест сами можете да се убедите какво следва да се очаква от Mega HMB. Поради тази причина много потребители на този продукт смело заявяват, че той е изключително ефективен и им е помогнал невероятно много. Сила, енергия и по-малко излишни килограми – това е целта на всеки, активно-трениращ човек. Mega HMB има пълната възможност да Ви осигури това.

Дайте власт на метаболизма Ви и го оставете да се справи с нежеланите мазнини. Тренирайте и ги изгаряйте с негова подкрепа. Mega HMB е създаден за Вас и може да Ви асистира ефикасно и здравословно. Не се колебайте повече, а изберете този продукт още сега. 

Употреба: 1 капсули три пъти дневно

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър