Цена: 40.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Mega Kre Alkalyn 80 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 80 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Mega Kre-Alkalyn

Mega Kre-Alkalyn е продукт, който може да задоволи професионалните Ви атлетични изисквания. Използвайки го Вие получавате мощно количество от патентованата креатинова форма Kre-Alkalyn ®. Това е специално модифициран креатин монохидрат, чрез който Вие бихте могли да увеличите драстично Вашата мускулна маса и сила. Този продукт е създаден така, че една опаковка от него да може да бъде използване повече от 2 месеца.

Mega Kre-Alkalyn Ви доставя креатин, който е чувствителен към действието на pH, но същевременно е специално проектиран, за да не се достигне до трансформацията му в безполезен такъв във втечнено състояние. Тоест чрез този продукт Вие можете да получите креатин само и единствено във Вашите мускули, без загуби от неговата стойност по пътя към тях.

Mega Kre-Alkalyn има специална технология, която осигурява максимално усвояване на активната му съставка, което води до постигане на потентност без странични ефекти. Освен това Вие бихте могли да приемате по-малки дози в сравнение с други креатинови добавки. Това изобщо не се отразява на силата на този продукт, дори напротив – прави я още по-голяма в сравнение с конкурентните артикули.

Уникалната формула на Mega Kre-Alkalyn съдържа креатин с pH над 12. Няма да откриете друга такава форма. Това се дължи на молекулното синтезиране на Mega Kre-Alkalyn, което е осъществено с помощта на патентован производствен процес за коригиране на pH. Така съставката на продукта остава стабилна и достига Вашите мускули с пълна сила и мощ.

Mega Kre-Alkalyn има и невероятната възможност да редуцира количеството на млечна киселина във Вашите мускули. Това се постига, чрез забавяне на нейното производство. Така мускулната треска следва да бъде омекотена и дори премахната, а Вие да сте готови за нова тренировъчна серия. Постигнете много повече резултати, чрез Mega Kre-Alkalyn! Увеличете мускулната Ви маса и сила, като използвате най-неповторимия креатинов продукт на планетата!

Употреба: 1 капсули преди и след тренировка

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър