Цена: 48.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Mega Tribu-X 60 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Mega Tribu-X

Mega Tribu-X е продукт, който съдържа в себе си екстракт от лозовото растение Tribulus Terrestris. По този начин Вие получавате натурална мощ за Вашето тяло и си осигурявате по-голямо естествено производство на тестостерон. Така Mega Tribu-X може да Ви бъде от полза не само във фитнес залата, но и в сексуалния живот. Това е един наистина невероятен продукт, който се предлага под формата на удобни за прием капсули.

Самото растение, чиито екстракт е използван в Mega Tribu-X вирее в САЩ, Китай, Източна Европа, Индия и Мексико. То е използвано дълги години като средство за повишаване на цялостното човешко здраве. Изследванията са показали, че неговият екстракт е много полезен за либидото и същевременно повишава мускулния тонус, на приемащия го.

По този начин Mega Tribu-X следва да подсигури на Вашето тяло достатъчно стероидни сапонини, алкалоиди, флавоноиди и протодисцини. Всъщност последните се водят най-активните вещества, които са част от екстракта на Tribulus Terrestris. Така Mega Tribu-X има възможност да подейства много благоприятно над Вашите хормони и да подсили дейността им. Също така чрез този продукт Вашето либидо и мускулна композиция следва да бъдат подобрени.

Сред другите полезни свойства на Mega Tribu-X е способността му да поддържа Вашето кръвно налягане в здравословни норми. Също така подобен ефект се наблюдава и над холестерола във Вашето тяло. Според проведените изследвания именно стероидните сапонини в Mega Tribu-X, особено протодиосцин, са в състояние да стимулират производството на лутеинизиращия хормон, което се осъществява в предния дял на хипофизата. Това на свой ред увеличава производството на тестостерон.

Ето защо Mega Tribu-X е толкова полезен артикул. Мощната му формула би могла да е с особено голяма ефективност за всички потребители, които са в добро здравословно състояние. Ползите за тях следва да са големи, а заплахата от странични ефекти – премахната изцяло. Mega Tribu-X е безопасен продукт с невероятна мощ, от която Вие можете да се възползвате, за да помогнете на Вашето тяло.

Употреба: 1-2 капсули на ден с храна

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър