Цена: 10.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Melatonin 90 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition SE Melatonin

Melatonin съдържа в себе си веществото n-Ацетил-5-метокситриптамин. То на практика снабдява Вашето тяло с мелатонин. Последният представлява един естествен хормон, който при нормални условия може да бъде произведен от Вашето тяло. Разбира се при дадени обстоятелства то може да изпитва недостиг към него и точно тук се намесва Melatonin, който има възможността да възобнови количествата му.

Основната съставка на продукта осигурява редица потенциални способности. Една от тях е свързана с осъществяването на изключително мощно антиоксидантно действие над Вашия организъм. Тоест Melatonin започва да се бори със свободните радикали и така следва да намали тяхната вреда над тялото Ви. Така може да се достигне до налагане на една ефективна защита за Вашите клетки.

Melatonin обаче действа и като невероятно силен регулатор за сънния Ви цикъл. Безсънието е наистина много неприятно изживяване, но благодарение на този продукт то може да стане част от Вашето минало. Melatonin освен това има възможност да подсили Вашата имунна защита и така да предпази здравето Ви, защото по този начин Вие бихте могли да станете много по-издръжливи на редица зарази, настинки и вируси.

Продуктът действа, като регулира Вашия биологичен часовник. Тоест това е поредността на будното Ви състояние, когато се чувствате бодри и отпочинали и състоянието, когато спите. Melatonin е полезен и при сезонната адаптация на Вашето тяло. С употребата му можете да преустановите честите събуждания през нощта и същевременно да подобрите драстично качеството на Вашия сън.

Спокойствието Ви може да бъде подпомогнато от приема на Melatonin. Освен това мощната формула на продукта е в състояние да подпомогне и Вашата жизненост и бодрост. Така в светлата част от денонощието Вие бихте могли да осъществите успешно дейността си, а през нощта да си починете и да се заредите с нови сили за следващия ден. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър