Цена: 25.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec MyoMeth 50 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 50 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition MyoMeth

MyoMeth е силен продукт, който има редица възможности. Характерно за неговата формула е, че тя е без хормони и същевременно е анаболна и анти-катаболна. Тоест MyoMeth играе роля на защитник на мускулните Ви влакна и в същото време подпомага напомпването и увеличаването на Вашата мускулна маса и сила. Всичко това се дължи на неговите висококачествени активни съставки.

MyoMeth съдържа 5-метил-7-метокси-изофлавон и 20-хидрокси-бета-екдистерон. Тези съединения спомагат за задържането на азота във Вашето тяло. Освен това те оказват изключително благоприятно влияние над процеса за синтезиране на протеини. По този начин MyoMeth Ви осигурява два от най-важните фактори, спомагащи за мощното развитие на Вашата мускулна тъкан.

Продуктът се явява незаменим помощник за по-голям мускулен растеж. MyoMeth е тестван научно и резултатите от изследванията показват категорично, че неговата уникална формула би могла да увеличи значително Вашата мускулна тъкан. Освен това активните съставки, които този мощен продукт съдържа, оказват силно влияние над мазнините Ви. Тоест MyoMeth е способен да подпомогне тяхното изгаряне и премахване от Вашето тяло.

Според учените само няколко седмици прием на този артикул са достатъчни за редуцирането на мазнините в организма Ви с до 10%. MyoMeth има и други възможности, които да Ви осигури. Например екдистеронът в него, освен, че подсилва цялостната ефективност на продукта, играе и важна роля като силен антиоксидант. По този начин MyoMeth придобива способността да се справи с нанесената над Вашето тяло вреда, вследствие на дейността на свободните радикали в него.

Чрез този невероятен артикул Вашата мускулна маса може да се увеличи, а от там респективно и Вашата сила. Помогнете на тялото Ви да се пребори с ненужните мазнини. Така освен, че бихте могли да изглеждате невероятно, постигате и силен здравословен ефект. MyoMeth е продуктът, който може да Ви осигури това. 

Упътване: По 1 до 3 пъти дневно, след трнировка или преди сън. Най-добро действие в комбинация с високо протеинова диета.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър