Цена: 37.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Nitrodrive 108 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 108 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Nitrodrive

Ако желаете да постигнете най-голямото напомпване за Вашите мускули, то имате нужда от продукт, който да Ви помогне за това. Такъв е Nitrodrive, който може да Ви осигури най-горещата кръв и сила, за която се сещате. Страхотните резултати от всяка тренировка се постигат по-лесно с негова подкрепа. Но Nitrodrive не съдейства само за това. Неговата формула е достатъчно стабилна и мощна, за да Ви осигури по-голямо количество кислород и транспортиране на хранителни вещества в тялото Ви. Освен това Nitrodrive помага и за по-бързото Ви възстановяване след упражнения.

В този продукт има наличие на активни съставки, които формират една супер матрица. Тези вещества са: цитрулин малат; аргинин-алфа-кетоглутарат; глицин аргинин-алфа-кетоизокапроат и орнитин-алфа-кетоглутарат. Чрез тях Nitrodrive действа на различни фронтове и Ви осигурява различни ползи, за да можете да увеличите Вашата мускулна маса и сила по един наистина неповторим начин.

В тази формула има наличие на цели три ускорителя на азотен оксид. Това са аргининовите форми в супер матрицата на продукта. Nitrodrive по този начин помага на тялото Ви да получи много по-голямо количество азотен оксид, кислород и хранителни вещества. Наличието на цитрулин в тази матрица е важно за увеличаването на аргининовите Ви нива.

Nitrodrive спомага и за работата на Вашата имунна система. Така естествената Ви защита се увеличава, а от там следва да се подкрепи цялостното Ви здраве. Съвместната работа на цитрулин с орнитин, позволяват на Nitrodrive да Ви осигури мощен синергичен ефект, който се състои в увеличаване на растежния Ви хормон. Това е важен фактор за по-голям мускулен растеж, маса и най-вече сила. Сам по себе си орнитин-алфа-кетоглутаратът в Nitrodrive е способен да подпомогне синтезирането на хормона на растежа.

Продуктът се справя идеално с премахването на амонячните отпадни продукти от Вашето тяло. Nitrodrive също така подобрява драстично Вашето тренировъчно представяне, давайки Ви възможност да достигнете лимита на Вашите способности и дори да го задминете. Този продукт намалява млечната киселина в мускулите Ви и така се бори с мускулната треска. Същевременно Nitrodrive увеличава синтеза на АТФ за още повече енергия и съдейства са повишението на креатин фосфат в мускулите Ви. 

Употреба: 5 капсули преди тренировка

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър