Цена: 76.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Pro Long 900 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 900 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Pro Long

Pro Long съдържа 100% чист казеин. По този начин този високотехнологичен продукт снабдява тялото Ви с най-ефективния и най-усвоимия протеин, който съществува на този свят. Казеинът е характерен с продължителното си действие, защото се абсорбира бавно, но сигурно от организма Ви. По този начин Pro Long подпомага мускулите Ви в рамките на няколко часа, което е важно за увеличаването на масата им.

Този продукт подпомага тялото Ви и по още един начин. Pro Long действа като незаменим анти-катаболик. Тоест чрез него Вие можете да подкрепите мускулните Ви влакна и да ги предпазите от разпадане, вследствие на претоварване. По-дългото действие на казеинът в Pro Long означава и по-продължително освобождаване на важни аминокиселини. Тези вещества са структурните единици на мускулите Ви и тялото Ви се нуждае от тях.

Конкретно Pro Long може да Ви снабди с глутамин. Тази аминокиселина е с най-голямо съдържание в човешкото тяло. Според някои изследвания тя е натрупана предимно в мускулите Ви. Тоест около 60% от тялото Ви съдържа глутамин. Важността на това вещество е огромна. Мускулните влакна разчитат на него при интезивни тренировки. Но имунната и стомашно-чревната Ви системи също се нуждаят от глутамин. Тялото Ви може да синтезира тази аминокиселина, но скоростта на потреблението ѝ е много по-висока. Поради тази причина Pro Long може да се намеси и да реши проблемите Ви като осигури достатъчно глутамин за Вашия организъм.

Формулата на Pro Long е проектирана специално за употреба преди лягане. Това е характерно за казеиновите добавки, именно заради неговото бавно усвояване. Pro Long действа в рамките на 7-8 часа и така снабдява мускулите Ви с хранителни вещества и аминокиселини и ги подготвя за нова тренировъчна серия. Същевременно продуктът се явява идеален заместител на храна.

Постигнете увеличаване на мускулната Ви маса бързо и лесно с Pro Long. Дайте на мускулните Ви влакна нужната подкрепа и можете да получите желаните резултати. Увеличението на силата Ви никога не е било по-лесно, отколкото би могло да е с Pro Long

Начин на употреба : Идеален е да се използва между хранения, които по някаква причина са разделени между доста часове, перфектен както за след ставане, така и за преди лягане. Приемайте 1-2 дози дневно. За предпочитане разбивайте с около 350 милилитра вода или мляко.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър