Цена: 90.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Super 7 1300 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 300 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Scitec Nutrition Super 7

Super 7 е изключително висококачествена протеинова матрица, която съдържа в себе си невероятните седем различни вида изключително висококачествени протеини. Всички те са от животински произход. Сред тях са: казеин; суроватъчен протеин; млечен и яйчен и други. В Super 7 освен тях е и патентованият протеин хидролизат PeptoPro ®. Така формулата на продукта се турбо зарежда с изключително голяма мощ.

Super 7 разчита на ензимно-смления PeptoPro ®, за да постигне едно изключително голямо действие. Самият протеин хидролизат е съставен основно от малки пептиди на аминокиселини. Освен това Super 7 разчита на различните по състав и действие протеини, за да подсигури различни аминокиселини на Вашето тяло. Това е изключително полезно, защото така продуктът действа непрекъснато и Ви снабдява с важни хранителни вещества за повече мощ и сила.

Сред ползите на Super 7 е анти-катаболното му въздействие. Също така чрез този продукт бихте могли да се възстановите изключително бързо след тежка физическа тренировка. Някои протеини в Super 7 са изключително бързо-усвояеми, докато други, най-вече казеинът, са изключително бавни. Но бавната скорост на абсорбиране не означава неефективно действие. Точно обратното. Казеинът е известен като нощен протеин, защото освобождава в рамките на няколко часа огромен брой аминокиселини и така мускулите Ви са подкрепени докато Вие сте в покой.

Super 7 е създаден за прием през целия ден. Чрез него бихте могли да увеличите изключително ефективно мускулата Ви маса и същевременно да изчистите излишните мазнини от Вашето тяло. Различията с други протеинови продукти са големи. Например Super 7 е обогатен със свързана линолеинова киселина, за да се постигне снабдяване с важни мастни киселини и най-вече да се регулират мазнините в тялото Ви. Лененото масло в продукта е източник на алфа линолеинова киселина, подпомагаща оптималното действие на тялото Ви. В Super 7 има и наличие на какао, благодарение на което продуктът започва да действа като антиоксидант и така се бори със свободните радикали в тялото Ви.

Този артикул е с неповторима разтворимост и вкус и е лишен от вредния аспартам. Така можете да сте сигурни, че приемате една добавка с невероятно мощно действие, която не би следвало да причини нежелани странични ефекти. Ето това е Super 7. Неговата формула е създадена, за да увеличи Вашата сила, мускулна маса и най-вече да Ви стимулира да тренирате много по-усърдно и ефективно. Аминокиселинният състав в Super 7 е способен да Ви подкрепи по редица начини, но най-вече чрез анти-катаболно действие; бърза регенерация; хранителна подкрепа; енергиен прилив; подпомогната издръжливост и много други допълнителни ползи и ефекти. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър