Цена: 16.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Taurine 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Taurine

Taurine съдържа в себе си изключително важната аминокиселина таурин. Така този продукт е предназначен, за запълване на изразходваните количества от нея във Вашето тяло. Така Вие можете да получите всички ползи, които тя носи и така да подкрепите Вашата сила и най-вече здраве. Самият таурин взима участие в редица метаболитни процеси, което определя неговото съществено значение в определени случаи.

Taurine е особено необходим продукт за всички активно спортуващи личности. Това е така, защото основната му съставка има конкретни спортно-специфични ползи, от които Вие определено бихте могли да се възползвате, за да постигнете възможно най-добрите резултати по време на тренировъчна серия. Конкретно Taurine следва да Ви осигури ефект подобен на този, който получавате от инсулина.

Освен това продуктът въздейства и на мускулите Ви. Главно Taurine има възможност да увеличи клетъчния им обем. Тази негова способност го прави подобен на креатина продукт. По този начин Вие можете да сте сигурни, че чрез разширението на Вашите мускулни клетки, следва да получите възможно най-мощното анаболно състояние, на което тялото Ви е способно.

Така на практика Taurine спомага за по-качествена клетъчна хидратация, което е свързано още с изключително подобрен протеинов синтез и най-вече запълване на мускулите Ви. Това означава повече сила, следователно по-добри и по-ефективни тренировъчни резултати. Ето на какво е способен Taurine, когато се използва конкретно за спортни цели.

Но основната съставка на продукта има и допълнителни свойства, които изобщо не са за подценяване. Taurine е напълно способен да подпомогне мозъчната Ви дейност и така да стимулира мисловния Ви процес и съсредоточеност. Отделно продуктът може да повлияе на нервната Ви система. Не по-малко по важност е влиянието на Taurine над Вашето сърце, което би могло да доведе до по-правилна сърдечна функционалност за организма Ви. И не на последно място по важност – продуктът използва своята основна съставка, за да подпомогне Вашата жлъчка, тъй като тауринът е нейна съставна част в естествен вид. 

Начин на употреба : Приемайте по 1 капсула преди и след тренировка, на гладно, и още 1 капсула между 2 от основните хранения за деня. В нетренировъчни дни, приемайте 3х1 капсула, разпределени между основните хранения за деня.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър